Βλέπει ΟΑΚΑ και «αφηνιάζει» ο ΠΑΟΚ, «κουλούρια» στο Αρης-Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ακόμη ένα διπλό, ακόμη μια φορά αήττητος (για ενδέκατο συνεχόμενο ματς) έφυγε από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Αντόνιο Τσόλακ στο 50′.

Οι «ασπρομαυροι» νίκησαν και την κούραση από την ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Γάνδης, έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν σε ένα τρίποντο που τους εξασφαλίζει ουσιαστικά την δεύτερη θέση και τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, να κλείσει τα ατού της «Ενωσης» και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, κάτι που έκανε στο 50′ με τον Κροάτη να σκοράρει μετά από καιρό, μετά από ωραία κούρσα και ασίστ του Μιτρίτσα.

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, αισθάνονται τρομερή αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στάθηκε στην κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (84′ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Κριχόβιακ, Χατζισαφί (72′ Σιμάνσκι), Αμραμπατ, Μάνταλος (56′ Γκαρσία), Τσούμπερ (84′ Ανσαριφάρντ), Αραούχο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζαμπά (76′ Τέιλορ), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (67′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (85′ Άκπομ).

Ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Άρης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους κιτρινόμαυρους πάντως να διατηρούν τη διαφορά από τους πράσινους στη βαθμολογία, με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι είχε νεύρα (συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες), ο Άρης είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο 49′ με τον Ντιαγέ, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι στο 50′. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 66’, όταν ο Καρλίτος μπήκε μέσα στην περιοχή, δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ όπως θα έπρεπε και ο Σάντσες με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική του απειλή ήταν μια κεφαλιά του Πούγγουρα.

Αρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (86’ Ματέο Γκαρσία), Εντιαγέ (67’ Μπερτόγλιο), Γκάμα (86’ Πάλμα), Καμαρά.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σένγκεφελντ, Πούγγουρας, Σαρλία, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (76’ Μαουρίσιο), Σάντσεθ, Αϊτόρ, Καρλίτος (83’ Βαγιανίδης), Παλάσιος.

  • H βαθμολογία των πλέι-οφ
  • Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».
  • Στη βαθμολογία των πλέι-οφ:

1. Ολυμπιακός 69

2. ΠΑΟΚ 59

3. ΑΕΚ 47

4. Άρης 46

5. Παναθηναϊκός 44

6. ΠΑΣ Γιάννινα 41

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου