Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ΑΜΘ Αριστείδη Μωϋσιάδη στην έδρα της Περιφέρειας για την επαναλειτουργία της εβδομάδας Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ΑΜΘ κος Αριστείδης Μωϋσιάδης, ο Δ/ντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ, κος Λουκάς Γεωργίου και η Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Πολιτισμού, κα Ζωή Κοσμίδου, συνάντησαν την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022 στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των Δ/νσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Η συνάντηση έγινε με σκοπό την προετοιμασία των Δ/νσεων Υγείας για την επαναλειτουργία της πολυθεματικής εκδήλωσης «Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η εβδομάδα του Ιουνίου.

Η Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας θα περιλαμβάνει 3 βασικούς άξονες και επιμέρους θεματικές οι οποίες θα επιλεγούν ξεχωριστά και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Οι βασικές κοινές θεματικές θα είναι:

α) Αιμοδοσία

β) Η ζωή μας μετά την πανδημία

γ) Εθελοντισμός – ΑΜΕΑ

                            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

            ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

            ΚΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΜΘ


                                                                                            ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου