Η μικροεγκληματικότητα στην Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Κάνει πάρτυ και κάποιοι ακόμα συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως η Αστυνομική Σχολή της Πόλης μας, πρέπει να λειτουργεί ως φυλακή, απασχολώντας έμψυχο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο στερούν από την προστασία του πολίτη…

Το μπαράζ σπασίματος τζαμιών αυτοκινήτων που βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, φέρνει για ακόμα μια φορά στο φως της δημοσιότητας, την έλλειψη αστυνομικής δύναμης στην Ξάνθη, αλλά και τον λανθασμένο προγραμματισμό των περιπολιών.

Ο περιβόητος τίτλος του Αστυνομικού της Γειτονιάς, ενώ είχε τεράστια επιτυχία ως πρόγραμμα κατά την εφαρμογή του, ξεχάστηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και εξαφανίστηκε, ενώ πολλοί από τους αστυνομικούς που τότε βλέπαμε να περιπολούν σε γειτονιές της πόλης, κλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια να καλύψουν ακόμα και τις ανάγκες του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών, πρώην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης.

Τη στιγμή που η μικροεγκληματικότητα στην πόλη μας κάνει πάρτυ, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως η Αστυνομική Σχολή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως φυλακή απασχολώντας έμψυχο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο στερεί από την προστασία του πολίτη.

Θα μου πείτε βέβαια πως αυτοί που έχουν αυτές τις απόψεις, δεν έχουν ανάγκη, γιατί διαμένουν σε βίλες και έχουν τα αυτοκίνητά τους προστατευμένα μέσα σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και σίγουρα δεν έχετε και άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου