Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό, ομολόγησε την πράξη του

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με το patrisnews, η αστυνομία είχε στήσει επιχείρηση σύλληψης έξω από την κατοικία του στην Ανδραβίδα καθώς είχε παρατηρηθεί κίνηση γύρω από το σπίτι του. Όπως προέκυψε λίγο αργότερα, ο ίδιος είχε περάσει από το σπίτι του και έπειτα έφυγε.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όπου είχε στηθεί μπλόκο, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν και στη συνέχεια να τον συλλαμβάνουν χωρίς εκείνος να προβαίνει σε καμία αντίσταση.

Ο 60χρονος παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και σήμερα (5/3) το πρωί μεταφέρθηκε στον Πύργο, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Το προφίλ του δράστη

Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του.

Η αγριότητα με την όποια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του ζευγαριού και των δύο παιδιών το απόγευμα της Τετάρτης (2/3) αποκαλύπτει και η ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγο του στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ασφυχτικό θάνατο στα δύο παιδάκια του ζευγαριού, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Η τραγωδία στην Ανδραβίδα αποκαλύφθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας…

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα, που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, τα αίτια θανάτου του ζευγαριού «προήλθαν από κακώσεις κεφαλής δια βόλιδος όπλου», ενώ τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία, καθώς ο δράστης είτε με τα χέρια είτε με κάποιο αντικείμενο, προκάλεσε «την απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών».

Όσον αφορά στην ώρα θανάτου των τεσσάρων θυμάτων, η ιατροδικαστής ανέφερε ότι όταν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στις 09:30 το βράδυ της περασμένης Τέταρτης για την πρώτη αυτοψία, είχαν περάσει περίπου 4,5 με 5 ώρες από την ώρα του θανάτου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου