Η ΔΕΥΑΞ, ο σύλλογος ΑΜΕΑ κι η γνωμάτευση του καθηγητή Δετσαρίδη που κονιορτοποίησε την «γνωμάτευση» Καμαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Νέα καταγγελία έδωσε στη δημοσιότητα το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Ξάνθης κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη –όπως είναι γνωστό όλοι οι άλλοι του Δ.Σ. έχουν ΑΓΝΟΙΑ των αποφάσεών του!!!- διαμαρτυρόμενο με την ΑΡΝΗΣΗ του να παρέχει έκπτωση επί του αντιτίμου του ύδατος που καταναλώνεται στα άτομα με αναπηρία με ποσοστό άνω του 80% καθώς και στα προστατευόμενα μέλη με το αυτό ποσοστό αναπηρίας, εισάγοντας αυθαίρετα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία όμως δεν προβλέπονται από προγενέστερη απόφαση.

*Σημειώνει λοιπόν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Σωματείου των ΑΜΕΑ Δημητρούλα Κοτσάκη –που είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη!!! - απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη

«Όπως γνωρίζεται έχουμε διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα, διότι η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης από τις αρχές του καλοκαιριού του έτους 2021 παραβιάζει την υπ’ αριθ. 31/2017 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου (η οποία έχει εγκριθεί με την υπ’ αριθ. 93/25-4-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης), αρνούμενη να παρέχει έκπτωση επί του αντιτίμου του ύδατος που καταναλώνεται στα άτομα με αναπηρία με ποσοστό άνω του 80% καθώς και στα προστατευόμενα μέλη με το αυτό ποσοστό αναπηρίας, εισάγοντας αυθαίρετα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία όμως δεν προβλέπονται στην ανωτέρω απόφαση... Ως δικαιολογία για αυτό επικαλείσαι μεταγενέστερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (την υπ’ αριθ. 294/7-11-2018) η οποία όμως αφορά άλλα τέλη εισπραττόμενα από το Δήμο και συγκεκριμένα δημοτικά τέλη (τέλος καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και τέλος ακίνητης περιουσίας)».

*Σημειώνω ότι την ίδια με την Κοτσάκη θέση διατυπώνει ευθαρσώς και ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης και για το λόγο αυτό μάλιστα ενημέρωσε και τον... Φάνη Παπαδάκη, για να «βγάλει» αυτός το....ΦΙΔΙ από την τρύπα!

-Καθότι ο ίδιος πρέπει να... διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης Τσέπελη!!! Κι ο νοών νοείτω φυσικά!!! Καθότι μπορεί ο Τσέπελης να ΤΡΕΜΕΙ τον γιατρό, ο Φανουράκης όμως ήταν αυτός που τον... «άρπαξε» στο κολυμβητήριο!!! Κι αν δεν τους «χωρίζανε»... ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ θα είχε πάθει χειρότερα από αυτά που έπαθε ο Δήμαρχος μέσα στο γραφείο του από πρώην... «φανατικό οπαδό του», όταν από τα... χαστούκια έτρεχε να κρυφτεί και φώναζε την αστυνομία να τον «σώσει»!!!

*Και συνεχίζει η Δημητρούλα Κοτςάκη στο δελτίο τύπου που μας έστειλε:

«Ζητήσαμε από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Ξάνθης τη σχετική γνωμοδότηση του Νομικού της Συμβούλου την οποία επικαλείται, (σ.σ. Ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης!!!), όμως αυτή δεν μας χορηγήθηκε».

*Οπότε κι εμείς ρωτάμε τον λαλίστατο γιατρό!!!

-Γιατί ότι κι αν σου ζητάνε Πρόεδρε Ιπποκράτη Καμαρίδη με την μηνιαία αντιμισθία των 1.710 δεν τα δίνεις στους ενδιαφερομένους αλλά και στα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!;;;

-Και αναγκάζονται να καταφύγουν ακόμη και στον Εισαγγελέα για να τα πάρουν! Όπως συνέβη με τον Μαρίνο Σδρέβανο;!!!

*Και στο ρεζουμέ. Νομική Γνωμοδότηση ισχυρίζεται ότι έχει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης;;;

-Γνωμοδότηση και η Δημητρούλα Κοτσάκη με την υπογραφή μάλιστα του καθηγητή του ΔΠΘ Χρήστο Δετσαρίδη, στενού συνεργάτη του Θανάση Ξυνίδη και δικηγόρου επί σειρά ετών του Φανουράκη και του Σταυρακάρα στο Κυβερνείο!!! Που επί Δημαρχόπουλου έβγαζα και στον αέρα μάλιστα στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!

(σ.σ. Και σε κάποια φάση... δικηγόρος και του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη για το γνωστό παιδότοπο!!! Του οποίου τα... ΠΡΟΣΤΙΜΑ απαιτεί να διαγραφούν εδώ και τώρα από την αρμόδια Επιτροπή Προστίμων Δήμου Ξάνθης!!! Να δείτε αυτή η ιστορία τι... λαβράκια θα βγάλει)!

*Και στο ρεζουμέ, Ο Καθηγητής Νομικής του ΔΠΘ Χρήστος Δετσαρίδης επέλεξε λοιπόν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2022) που γιορτάζει και την... «μαϊμού» επέτειο γάμου του ο Τσέπελης και έβγαλε την δική του γνωμοδότηση!!!

Γνωμοδοτώντας ότι ουδέποτε καταργήθηκε – αντικαταστάθηκε η προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ξάνθης με την νεότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης και ως εκ τούτου εξακολουθεί και ισχύει κανονικά η έκπτωση του 80% για τους ΑΜΕΑ!!!

-Τουτέστιν Δετσαρίδης-Δημητρούλα - Φανουράκης – Ιπποκράτης Καμαρίδης-Λεπίδας 1-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου