Εξέθεαν πάλι τον Πρωθυπουργό! άφαντη πάλι η αστυνομία στο κορονοπάρτι της Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αδίστακτη προπαγάνδα με άφαντο Τσέπελη και “γυρολόγους” Ν.Δ. !!! Και τα κρούσματα 173 χθες στη Ξάνθη!

*10.000 κόσμος στην κ. πλατεία της Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου, έβριζε στο κορονοπάρτι εν… χορώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη!


Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Τσέπελης (σ.σ. Δήμαρχος του 18% και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης…) με όλα τα «παρελκόμενά» του και τους «γυρολόγους» κομμάτων, δημοτικών παρατάξεων κλπ, εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό, αφού όπως και πέρσι έτσι και φέτος, διοργάνωσαν ένα απίστευτο (αυθόρμητο το χαρακτήρισαν οι υπάλληλοι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ!!!!)  κορονοπάρτι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και το Δημαρχείο, το οποίο μετετράπη σε… ....συλλαλητήριο κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με άνευ προηγουμένου ύβρεις!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρά τα περιοριστικά μέτρα και με το… οινόπνευμα να ρέει, συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου έξω από το δημαρχείο πάνω από 10.000 κόσμος που εν χορώ άρχισε να .....καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό που την ίδια ώρα έδινε τη μάχη της πατρίδας, αφού "ξέφυγε" εντελώς η κατάσταση...!

Το περίεργο της υπόθεσης; Ενώ και πέρσι έγινε το ίδιο, στην κεντρική πλατεία εκείνη την ώρα ήταν ζήτημα αν υπήρχαν 5 αστυνομικοί, ενώ εκδήλωση για το Μνημείο των Εβραίων πριν μέρες οι αστυνομικοί ήταν… 150!!!

Αποτέλεσμα να κατακλυστεί το διαδίκτυο από βιντεάκια που έβριζαν τον… Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επαναλαμβάνουμε είχε χαθεί κάθε έλεγχος!!!

Έτσι δυστυχώς το Ξανθιώτικο καρναβάλι 2022 που φέτος… ΔΕΝ υποτίθεται έγινε, εξελίχθηκε σε ένα αδίστακτο συλλαλητήριο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ σε βάρος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με… ΑΦΑΝΤΑ όλα τα… υποτιθέμενα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που όταν εμφανίζεται κανένας υφυπουργός σπεύδουν να… φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ήταν τελείως ΑΠΟΝΤΑ από τα γεγονότα του Σαββάτου…

Όπως φυσικά και ο Δήμαρχος Τσέπελης τον οποίο έσπευσαν να αναζητήσουν δεκάδες Νεοδημοκράτες για την όλη «εικόνα» μπάχαλο και φέτος στο κέντρο της πόλης  αλλά κι αυτός ήταν… άφαντος, όπως φυσικά και ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου