Προς νέο Στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού ενταύθα:

Δεν υπάρχουν σχόλια


Είναι δυνατόν να βγαίνουν ανακοινώσεις για διενέργεια Rapid test από κλιμάκιο του Στρατού μέχρι τις 15:00 και τα τεστ να σταματούν στις 14:20!!! Μήπως να το δείτε, γιατί ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται και κάποιοι εκθέτουν το Σώμα!!!

Πολλά παράπονα δέχομαι τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες μας, οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν δωρεάν Rapid τεστ στο σπιτάκι που διενεργεί κλιμάκιο του Στρατού και ενώ γνωρίζουν πως στο πρόγραμμα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως τα τεστ διενεργούνται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, βρίσκουν τις πόρτες κλειστές από τις 14:20.


Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για να υποδεχθούμε τον νέο Στρατηγό Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, όμως θεωρώ πως είναι ένα θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος, βάζοντας τους κατώτερούς του να το ερευνήσουν και να διορθώσουν αυτήν την στρεβλή εικόνα που παρουσιάζει το συγκεκριμένο τμήμα που διενεργούνται τα δωρεάν Rapid Τεστ.

Αν δεν θέλουν να τα κάνουν, καλύτερα να το ανακοινώσουν και να σταματήσουν να διενεργούν τεστ, μιας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει τους Ξανθιώτες, ακόμη και αν προέρχεται από τις ένοπλες δυνάμεις… 

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και χθεσινές και αδιάψευστες…




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου