Ο «διαπλεκόμενος» Δήμαρχος… Μπουλούστρας Γ. Τσιτιρίδης, ο «γυρολόγος» Μπιρόλ και οι μπουλντόζες στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του… Χοροζλού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Είναι εμφανές πλέον –μόνο ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να το «αντιληφθεί»…- ότι ο Δήμαρχος… Μπουλούστρας Γιώργος Τσιτιρίδης εκτός από την διγλωσσία και αχαριστία του, «πληρώνει» πλέον και την αναξιοπιστία αλλά και την αλαζονεία του «ξερόλα» που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή διαθέτει μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση τύπου Κριτσίνη και νομίζει ότι θα τον καλύψει η Κυβέρνηση, επειδή είναι Νεοδημοκράτης από τα γεννοφάσκια του! !

Γιώργο Τσιτιρίδη με απλά λόγια…

-Αυτά παθαίνει ένας πολιτικός όταν προσπαθεί ένα ψέμα να το καλύψει με ένα… ψέμα και η αλαζονεία του δυστυχώς τον κάνει ακόμη πιο τρωτό και ανασφαλή!


*Καθαρές λοιπόν κουβέντες,

-Ο Δήμαρχος… Μπουλούστρας όπως χαρακτήρισε ο Τσαβούσογλου τον Δήμαρχο Αβδήρων, την «πάτησε» από τη μια λόγω της κουτοπονηριάς του κι από την άλλη λόγω της απίστευτης… «εξυπνάδας» του! 

Νόμιζε και νομίζει ότι τα ξέρει όλα… Νόμιζε ότι με το «μεταγραφές» τύπου Γαλανόπουλου και Μπιρόλ και υπαρχηγό ποια;  Την Ζουρνατζίδου παίζοντας άνευ αντιπάλου –γιατί ο Σάκης Κριτσίνης δεν μπορεί βέβαια να λογιστεί ως… αντίπαλος- την «καπάρωσε» και την επόμενη θητεία…

-Ξεχνώντας ότι στη πολιτική τα πάντα είναι ρευστά και θα τον σώσει είτε η διαπλοκή του με τον Τσέπελη και τον Ντελή Ριτβάν για την νέα Αναπτυξιακή!

-Αλλά και το ότι ο λαός δεν ψηφίζει… αλλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ τις περισσότερες φορές.

 Ούτε καν η περίπτωση του Τσολακίδη δεν του έγινε μάθημα…;;;

*Καθαρά και σταράτα λοιπόν. Ο Δήμαρχος… Μπουλούστρας Γιώργος Τσιτιρίδης, δεν θα ΞΕΠΜΠΛΕΞΕΙ εύκολα με τις μπουλντόζες που έβαλε στο παλιό μουσουλμανικό νεκροταφείου του χωριού Πετεινός ή μάλλον… Χοροζλού όπως μάθαμε όλοι εξ’ αιτίας του!!!

Και δεν θα ξεμπλέξει εύκολα ούτε και με τη Δικαιοσύνη, διότι δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι… «αναλώσιμος» και από όλους αυτούς που εμφανίζονται ως δήθεν φίλοι και υποστηριχτές του και στα δύσκολα κανείς φυσικά  θα «θυσιαστεί» να τον στηρίξει…!

-Καθότι και ο ίδιος ο Γ. Τσιτιρίδης είναι… πρώτος διδάξας εκτός των άλλων σε… ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!!

-Παίζοντας σε διπλά και τριπλά ταμπλό


*Ούτε τα ΦΕΚ μπορούν δηλαδή να τον... «απαλλάξουν για τις μπουλντόζες που έβαλε στο παλιό μουσουλμανικό νεκροταφείο για να κάνει γήπεδο ενός εκατομμυρίου Ευρώ όπως δήλωσε στη Γκιουντέμ, ούτε οι .... αιτήσεις των κατοίκων του Πτεινού να καθαριστεί ο χώρος διότι αυτές έγιναν το… 2020 κι αυτός «διέπραξε» το αδίκημά της εκσκαφής του παλιού νεκροταφείου το 2022… ούτε οι Αρχαιολόγοι επειδή έκαναν μήνυση σε στυλ Κριτσίνη, δηλαδή  κατά παντός υπευθύνου, ούτε ο  Μέτιος, με την Ζουρνατζίδου,, τον Κουρτίδη και τους υπόλοπους!!!

Και πόσο μάλλον οι έμμισθοι «γυρολόγοι» που μάζεψε γύρω του…!

*«Η καταστροφή νεκροταφείων είναι μια πράξη που πληγώνει βαθιά κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από το θρήσκευμά του. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Ο σεβασμός προς τους νεκρούς είναι αδιαπραγμάτευτος όπως αδιαπραγμάτευτος είναι και ο σεβασμός προς τους μουσουλμάνους αδελφούς μας στη Θράκη».

-Ανέφερε στη δήλωσή του ο γεν. γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής, θέλοντας… που σπάνια κάνει δηλώσεις, αντιλαμβάνεστε ωστόσο πόσο σοβαρό είναι το ατόπημα του Δημάρχου.

Που δεν έγινε μόνο πανελλήνιο και Τούρκικο, αλλά και… Ευρωπαϊκό! Χώρια που ο Τσαβούσογλου μας έκανε και μάθημα… Ιστορίας! Αφού εκτός από Δήμαρχο… Ισκέτσε όπως αποκαλεί ο Τούρκος Πρόξενος τον Δήμαρχο Τσέπελη, διαθέτουμε πλέον και Δήμαρχο… Μπουλούστρας τον «συνέταιρό’ του στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη!!! (σ. σ. Πως τα βρίσκουν τελικά οι διαπλεκόμενοι δήμαρχοι...)

*«Καταδικάζουμε την καταστροφή του μουσουλμανικού νεκροταφείου της Οθωμανικής εποχής που ανήκει στη Μειονότητα στο χωριό Ξάνθη Χοροζλού (Πετεινός) στη Δυτική Θράκη στις 16 Μαρτίου 2022, με το πρόσχημα της ανέγερσης γηπέδου ποδοσφαίρου σε αυτό. Στην Ελλάδα έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις για την απάνθρωπη αυτή ενέργεια, η οποία -όπως έγινε αντιληπτό- έγινε με εντολή του δημάρχου Μπουλούστρα (Αβδήρων).

Αναμένουμε από τις ελληνικές αρχές, που ανταποκρίθηκαν θετικά στις συστάσεις μας, να επιδείξουν την απαραίτητη ευαισθησία και να ολοκληρώσουν την έρευνα που ξεκίνησαν το συντομότερο δυνατό και να επαναφέρουν το νεκροταφείο στην παλαιά του κατάσταση» σημείωσε ο ΥΠΕΞ Τουρκίας  Μεβλούτ Τσαβούσλου

-Καταδικάζουμε το ν Δήμαρχο… Μπουλούστρας Γιώργο Τσιτιρίδη και τον ΕΜΜΙΣΘΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ειδικό του Σύμβουλο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, που ενώ ο κόσμος «καίγονταν»… αυτοί οι κύριοι με πληρωμένα και τα εκτός έδρας, οραματίζονταν το μέλλον του Δήμου… μας! Του Δήμου… Μπουλούστρας δηλαδή! Με "ταξιδάκια" στην Αθήνα!!!  

Μεγαλοπιάστηκες
και χάθηκες από την πιάτσα,
δεν ξαναφάνηκες
από τα στέκια τα παλιά.

Τα παιδιά, τα παιδιά,
τα φιλαράκια τα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου