Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό: Ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Οι ειδικότητες που ζητούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αιτήσεις για πρόσληψη ως επικουρικό προσωπικό μπορούν να κάνουν από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι, καθώς ανοίγει η σχετική πλατφόρμα.

  Ειδικότερα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://loipoepikouriko.moh.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, ενεργοποιήθηκε την Τρίτη 8-03-2022 στις 12.00 και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20-3-2022 στις 24:00.»

  Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, θα πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των νέων οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους. Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.healthreport.gr/ypoyrgeio-ygeias-anoigei-i-platforma-aitiseon-gia-to-loipo-epikoyriko-prosopiko-sta-nosokomeia-oli-i-diadikasia/

  «Η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://loipoepikouriko.moh.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 8-03-2022 στις 12.00 και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20-3-2022 στις 24:00».

  Οι υποψηφιοι θα πρέπει να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

  Αξιοσημείωτο είναι ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για θέσεις στο λοιπό επικουρικό προσωπικό, γι’ αυτό και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας αδυνατούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουν οι υποψήφιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου