ΠΟΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ «ΠΕΡΑΣΜΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΠΗ ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Κι επειδή η ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» τυγχάνει μιας περίεργης μεταχείρισης εκ μέρους του Δημάρχου Τσέπελη, ο οποίος συχνά πυκνά με την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία  Ψωμά, τα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» του και την «ακολουθία», θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον ιδιοκτήτης της κ. Νίκο Κουτσομιχάλη και τον αδελφό του.

-Πόσα ΤΡΑΠΕΖΙΑ έχει πάρει το «Πέρασμα» επί Δημαρχίας Τσέπελης, όλα αυτά τα 2.5 χρόνια;  Και με τι συμφωνίες με την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης;

Διότι κατά την ταπεινή μας άποψη, τα μαγαζιά της πόλης και οι ΤΑΒΕΡΝΕΣ θα πρέπει να τυγχάνουν μια ίσης μεταχείρισης από τον Δήμο Ξάνθης ενώ τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ θα πρέπει να πληρώνονται από τους παρόντες συμμετέχοντες!!!

Ρωτάμε λοιπόν και την κυρία Πόπη Τζανόγλου ευθέως. Μπορούμε να μάθουμε τι τιμολόγια πληρώνει ο Δήμος για τα διάφορα ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ και σε ποιες ταβέρνες της πόλης;

(σ.σ. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις… Ενώ τα ίδια ερωτήματα κάνουμε και στον Κώστα Ζαγναφέρη που σχεδόν καθημερινά πάει στο ΠΕΡΑΣΜΑ αλλά πληρώνει από την τσέπη του βέβαια όλα τα τραπέζια του...! Γιατί σίγουρα Τσέπελης δεν είναι…).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου