ΤΟ ‘ΚΑΝΕ ΚΑΙ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δεν το έκανε μόνο «προσωπικό» ΙΧ το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης, αλλά και... οικογενειακό μεταφέροντας πλέον με αυτό πλην της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και την... σύζυγό του Έλλη με την οποία θεάθηκε να βολτάρει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στη Ξάνθη και μετά να πηγαίνει στο... Πόρτο Λάγος!!!

Και φυσικά αυτή η πρακτική εκτός από παράνομη, είναι και προκλητική απέναντι στους πολίτες, αφού το Δημαρχιακό ζεύγος, συνεχίζει να επιβαρύνει τους δημότες και με τα καύσιμα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου!!!

Κι άντε τον Τσέπελη τον μάθαμε πλέον...!

Εσύ κυρία Έλλη Τσέπελη... Ειλικρινά λίγη τσίπα.; Να κυκλοφορείς με το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης επιβαρύνοντας τους δημότες; Επαναλαμβάνω... Λίγη τσίπα!

(σ.σ. Και να μην είχατε λεφτά Έλλη μου... Την μισή Ξάνθη έχετε αποκτήσει. Τι άλλο θέλετε; Γιατί θα πρέπει οι δημότες να πληρώνουν και τα ιδιωτικές μετακινήσεις και βόλτες σας;).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου