Χ. Δημαρχόπουλος: Ειδικό τιμολόγιο ΔΕΥΑΞ. “… κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε, αν και εσύ, ΔΕΝ τους διάλεξες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης Χ. Δημαρχόπουλος καυτηριάζει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης αναφορικά με το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΞ, όπου μέσα καταγράφεται η απόφαση να υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια, μία απόφαση πολύ σκληρή στα ευάλωτα νοικοκυριά.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ για να στηρίξει την πολιτική του απόφαση να μπούνε εισοδηματικά κριτήρια στην τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Επιχείρησης αναφορικά με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε δήλωση του σε τοπικό ραδιόφωνο ανέφερε την φράση μεταξύ άλλων λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος που είναι π.χ. τρίτεκνος να έχει μεγάλα εισοδήματα να τυγχάνει αυτού του ευεργετήματος.

Μάλιστα ο Χ. Δημαρχόπουλος στην ανάρτησή του αναφέρει ότι η διοίκηση φρόντισε με νέα απόφασή της να καταργήσει όλες τις προηγούμενες αποφάσεις που προέβλεπαν το εν λόγο ευεργέτημα.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

Την ώρα που οι τιμές των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος τους “έχουν γονατίσει” οικονομικά όλους…

Την ώρα που η ΕΛΣΤΑΤ, ανακοίνωσε ως δεύτερη φτωχότερη περιφέρεια την ΑΜΘ με φτωχότερο Νομό την Ξάνθη…

η νέα Δημοτική Αρχή… στην Ξάνθη εγκρίνει.

… τη ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ, για την εφαρμογή ειδικού τιμολογίου για ευπαθείς ομάδες, … με την συμπερίληψη εισοδηματικών κριτηρίων…” εισοδηματικά κριτήρια… τα οποία βεβαίως δεν υπήρχαν στην προγενέστερη απόφαση που λάβαμε επι της θητείας μας, απο το 2017. Όπως και αυξάνουν το ποσοστό αναπηρίας για απαλλαγή των δικαιούχων ΑΜΕΑ από το 80% στο 85%….

… και δεν λησμόνησαν βεβαίως να διευκρινίσουν ότι… “ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑ Ξάνθης… αφορώσας το ειδικό τιμολόγιο των ευπαθών ομάδων”… δηλαδή των πολυτέκνων και τριτέκνων, των ΑΜΕΑ, των μονογενεϊκών οικογενειών των απόρων και των δικαιούχων ΚΕΑ.

Προφανώς…

“… κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε, αν και εσύ, ΔΕΝ τους διάλεξες.”





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου