ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΗΡΩΝ έκοψε το ρεύμα εν μέσω παγωνιάς σε 72χρονη συνταξιούχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η ντροπή φαίνεται ότι δεν υπάρχει στους κόλπους της ανάλγητης εταιρείας παροχής ενέργειας “ΗΡΩΝ Α.Ε.”, αφού έδωσαν εντολή και έκοψαν το ρεύμα σε συνταξιούχο 72χρονη, κάτοικο της Θράκης (σ.σ. για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται ο ακριβής τόπος κατοικίας της), για καθυστερημένο λογαριασμό ρεύματος.

Και το χειρότερο;

Η εν λόγω συνταξιούχος λαμβάνει μόλις 350 ευρώ σύνταξη χηρείας, και μοναδικό μέσο θέρμανσης είναι το αιρκοντίσιον και μία θερμάστρα, και τα δύο με πηγή ενέργειας το ηλεκτρικό ρεύμα.

Και η θερμοκρασία; Σε μείον βαθμούς κελσίου!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στην καταγγελία της η θρακιώτισσα χαμηλοσυνταξιούχος, αναφέρει:


“Είμαι 72 χρονών, γυναίκα, κατοικώ μόνη μου με σύνταξη μόλις 350 ευρώ χηρείας, και η κατοικία μου βρίσκεται κάπου στη Θράκη, αυτές τις ημέρες εν μέσω ψύχους, με μοναδική πηγή θέρμανσης το ηλεκτρικό ρεύμα.

Χωρίς να έχω λάβει ειδοποίηση απο την εταιρεία ΗΡΩΝ Α.Ε. (σ.σ. αν και ισχυρίζονται ότι μου αποστέλλουν sms μηνύματα, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται και ενώ ζητώ αποδεικτικά στοιχεία μου τα αρνούνται επιδεικτικά), μου έγινε ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ στην κατοικία μου, εν μέσω ψύχους με -3 & -4 βαθμούς Κελσίου, λόγω οφειλής. Αμέσως μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα, ενημέρωσα τα παιδιά μου, διότι εγώ είμαι χαμηλοσυνταξιούχος με σύνταξη χηρείας απο τον ΕΦΚΑ 350 ευρώ μηνιαίως, και αυτά κατέθεσαν ηλεκτρονικά το ποσό των 300 ευρώ έναντι λογαριασμού 780 ευρώ περίπου για την επανασύνδεση της παροχής. Επικοινωνούσα όλη μέρα είτε μέσω διαδικτύου τα παιδιά μου, είτε τηλεφωνικώς εγώ και μου έλεγαν ψευδώς ότι δόθηκε εντολή επενασύνδεσης, ενώ τελικώς στο τηλέφωνο μου απαίτησαν άλλα 270 ευρώ για να συνδέσουν την παροχή. Σε επικοινωνία μου με τον ΔΕΔΔΗΕ, με διαβεβαίωσαν, ότι υπήρχε απο τις 5/3/2022 εντολή διακοπής και η οποία υλοποιήθηκε σήμερα, χωρίς άλλη εντολή απο πλευράς του παρόχου. Ακόμη να σας πω ότι τους ενημέρωσα γραπτώς ότι είμαι προσφάτως εγχειρισμένη απο καρκίνο και αδυνατούσα να καταθέσω τα χρήματα, τα οποία μέρος της οφειλής μου κατέθεσαν ηλεκτρονικά τα παιδιά μου. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ συμπεριφορά, εν μέσω καιρικών φαινομένων, ενεργειακής κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας απο την ΗΡΩΝ Α.Ε.”

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

Βεβαίως, δεν κατέστη δυνατό να βρούμε κάποιον υπεύθυνο απο την Εταιρεία ΗΡΩΝ Α.Ε., μιας και κανένα τηλέφωνο δεν απαντά, πλήν του 18228, όπου μετά απο 35 λεπτά αναμονής μας, μία τηλεφωνήτρια μας είπε “να στείλουμε email και θα δουν αν πρέπει να μας απαντήσουν σε κάτι οι υπεύθυνοι, όταν το λάβουν και όταν το δουν…” 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου