SL1: Μεγάλος νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα-Ετσι νίκησε τον Αρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


To παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ήταν καθοριστικό για τον ΠΑΣ και τον Αρη με φόντο την είσοδο στα play off.

Μεγάλος νικητής ήταν ο ΠΑΣ, που κέρδισε 2-0 τους «κιτρινόμαυρους» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στην 8η θέση και πίσω τρεις βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας τρία δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Αυτή η ήττα ήταν καταστροφική για τον Αρη, που ήταν και πάλι άτυχος και άστοχος, ειδικά στο δεύτερο μέρος που έχασε σωρεία ευκαιριών.

Τα γκολ

Το 1-0: Στο 52’ ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα, αφού κόντραρε στην πλάτη του Σιαμπάνη κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-0: Στο 83’ ο ΠΑΣ σφράγισε το παιχνίδι. Ο Σάλιακας έκανε το γύρισμα, αρχικά ο Ντομίνγκες έπιασε αέρα, μετά ο Σνάιντερ έκανε το σουτ, οι παίκτες του Άρη έδιωξαν στην γραμμή.

Στο ριμπάουντ, όμως, ο Περέα έκανε προβολή και ο Σάκιτς έδιωξε με το σώμα, στη συνέχεια το σουτ του Ντομίνγκες δεν κατάφερε να κρατήσει πριν περάσει τη γραμμή ο Σιαμπάνης.

Κορυφαίος; Ο Γιάννης Κάργας ήταν ο κορυφαίος του ματς. Ο αμυντικός του ΠΑΣ ήταν απροσπέλαστος και έδωσε το 1-0 στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Ποζνάνσκι, Κάργας (90’ Παντελάκης), Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος (76’ Οικονομόπουλος), Στάνκο, Σνάιντερ (89’ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Περέα

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (86’ Λούμορ), Σάσα, Εντιαγέ (87΄Πάλμα), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Μάνος, Καμαρά (86’ Ματέο Γκαρσία).

*** Η ήττα στην πόλη της Ηπείρου ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Ακη Μάντζιο στον πάγκο του Αρη.

*** Εντυπωσιακό το πανό των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για τους αδικοχαμένους οπαδούς όλων των ομάδων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου