Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στην Ουκρανία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Χαρακτηρίζοντας την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League απόλυτα δίκαιη, ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Ραζβάν Λουτσέσκου την αφιέρωσε στον πατέρα του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

«Είναι μία πολύ δίκαιη πρόκριση με έντονα συναισθήματα. Είναι μία τεράστια και δίκαιη πρόκριση. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι την αυριανή κλήρωση και μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή είναι η ζωή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ως προπονητής αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ετοιμάσω το επόμενο παιχνίδι. Επίσης, σκέφτομαι και τον πατέρα μου που είναι στην Ουκρανία που δοκιμάζεται. Μίλησα σήμερα τρεις φορές μαζί του, είναι στο Κίεβο αυτό που μου είπε πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ για να είναι καλά».

Για το αν προετοίμασε την ομάδα για τη διαδικασία των πέναλτι: «Όχι. Δεν είχα ετοιμάσει την ομάδα για πέναλτι. Δεν χρειάζεται να την προετοιμάσω. Είναι θέμα προσωπικότητας. Έχουμε παίκτες που είναι τρομεροί εκτελεστές και είχαμε κι άλλους τρεις εκτελεστές που αν χρειάζονταν θα χτυπούσαν πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου