Σε άθλια κατάσταση η τουριστική δίοδος Ελλάδας – Βουλγαρίας απο Ξάνθη (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
08:59

Σε πραγματικά άθλια κατάσταση βρίσκεται εδώ και περισσότερο απο δύο χρόνια, η τουριστική δίοδος προς Βουλγαρία μέσω Ξάνθης απο το Συνοριακό Σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου

Εκτός απο το οδόστρωμα που σχεδόν έχει καταστραφεί απο τα καιρικά φαινόμενα αλλά και τη μη συντήρησή του, οι κατολισθήσεις έχουν κάνει τη διέλευση των οχημάτων απο επικίνδυνη έως αδύνατη.


Την “αυτοψία” έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης κ. Ιερόπουλος, που μάλιστα έκανε λήψη με βίντεο όλης της διαδρομής, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Μωραϊτης επισημαίνουν “την αδυναμία των υπευθύνων για τη διαχείριση της κατάστασης, κάνοντας μνεία για καταστροφική λογική του να μην αποκαθίστανται τα προβλήματα και να μην ανοίγει ο δρόμος για την κάθοδο τουριστών στο Νομό…”

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ

Η διαχείριση της τουριστικής διόδου προς τη Βουλγαρία μέσω του συνοριακού σταθμού Αγ. Κωνσταντίνου, ανήκει αποκλειστικά στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, απορρέοντας αυτό απο την πρώην Νομαρχία, έχουσα και την ευθύνη της συντήρησης και της διευθέτησης της όποια επικινδυνότητας παρουσιάζεται λόγω καιρικών φαινομένων ή σαθρότητας του εδάφους πλευρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου