Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βράβευσε τον μαθητή που αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στη λαμπρή και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή βράβευσης «Πρόσωπα της χρονιάς 2021» που διοργάνωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», παρέστη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, το απόγευμα του Σαββάτου (12/2), στο Συνεδριακό Κέντρο Πατρών, προκειμένου να απονείμει βραβείο σε φοιτητή από τη Ναύπακτο, ο οποίος συγκίνησε όλη την Ελλάδα για το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε. 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τίμησε τον φοιτητή, Δημήτρη Καρακώστα, ο οποίος το 2021 όντας μαθητής της 3ης Λυκείου, αν και χτυπήθηκε σκληρά από την μοίρα χάνοντας δύο μήνες πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις και τους δύο του γονείς από τον κορωνοϊό, κατάφερε να αριστεύσει στις εξετάσεις και να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και απαράμιλλο μεγαλείο ψυχής.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί βραβεύω έναν εξαίρετο νέο, ο οποίος συγκλόνισε και συγκίνησε όλη την Ελλάδα με το μεγαλείο ψυχής και τη δύναμη θέλησης που επέδειξε καταφέρνοντας να υπερπηδήσει την μεγάλη του συναισθηματική φόρτιση, από τον αδόκιμο χαμό των αγαπημένων του γονέων, λίγες μέρες μάλιστα πριν τις κρίσιμες εξετάσεις για το μέλλον του. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί νίκη ζωής, είναι ένας ήρωας της ζωής. Ο Δημήτρης Καρακώστας δίνει σε όλους μας ένα δίδαγμα ζωής, το οποίο πρέπει όλοι οι νέοι να έχουν ως παράδειγμα.»


H βράβευση του Δημήτρη Καρακώστα από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ: https://youtu.be/uzTcXfIDeVo


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου