Συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου για τους εργαζόμενους στα πετρέλαια

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μια συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, οι οποίοι εμφανίστηκαν αφιλοκερδώς, στηρίζοντας “δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα πετρέλαια” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Αντωνοπούλου, προσθέτοντας ότι “η Τέχνη πάντα ήταν δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων”.

Στην πλατεία της Καβάλας βρέθηκαν οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους, πολίτες, εκπρόσωποι σωματείων και των συλλόγων, κομμάτων, παρών ήταν και ο δήμαρχος της Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Με μια συναυλία, το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, 93 φορείς και σωματεία εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στα πετρέλαια του Πρίνου.

Τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια καλούνται από την εταιρία να αποδεχθούν τις απολύσεις 28 συναδέλφων τους, μεταξύ των οποίων οι 7 της διοίκησης του σωματείου τους, να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας και να επιστρέψουν, αλλιώς θα αντικατασταθούν.

Οι ίδιοι δηλώνουν ότι ενωμένοι θα συνεχίσουν τον αγώνα ώστε να επιστρέψουν όλοι στις εργασίες τους για να μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια της λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου