Πέντε επιδοτούμενα, διπλά δρομολόγια στη γραμμή του ΟΣΕ Δίκαια-Αλεξανδρούπολη ζητούν οι δήμαρχοι του Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πρόταση για πέντε επιδοτούμενα, διπλά δρομολόγια στη γραμμή Δίκαια-Αλεξανδρούπολη κατέθεσαν στο Υπουργείο Μεταφορών οι δήμαρχοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης.

«Η ιδιωτική διαχειρίστρια εταιρεία των σιδηροδρομικών δρομολογίων της χώρας πρέπει να έρθει σε συμφωνία με το Κράτος για τα επιδοτούμενα δρομολόγια που οφείλει να κάνει, και εν όψει της συζήτησης αυτής με το Υπουργείο Μεταφορών, οι τέσσερις δήμαρχοι του ηπειρωτικού Έβρου έχουμε αποστείλει το αίτημά μας», εξήγησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, ο δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης.

Η αναφορά έγινε με αφορμή το θέμα που έθεσε κατά τον δημοτικό έλεγχο ο επικεφαλής της παράταξης «Δυναμικά Μπροστά», Παναγιώτης Σιανκούρης, ο οποίος μετέφερε τις διαμαρτυρίες κατοίκων του δήμου Ορεστιάδας σχετικά με τις ώρες των δρομολογίων στη γραμμή Δίκαια-Αλεξανδρούπολη, οι οποίες δεν έχουν γρήγορη ανταπόκριση με το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναμένουν στην Αλεξανδρούπολη 5 και 6 ώρες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

«Τα παράπονα έφτασαν και σε μένα», του απάντησε ο κ. Μαυρίδης, προσθέτοντας πως έχει στείλει επιστολή στην εταιρεία, επισημαίνοντας την ανάγκη προσαρμογής των ωρών των δρομολογίων, ώστε να υπάρχει η ζητούμενη ανταπόκριση.

  • ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ
  • ΕΡΤ Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου