Πανελλήνιο θέμα και πάλι το μπούλινγκ στη ΔΕΥΑΞ, εξηγήσεις ζητάαει ο αντιδήμαρχος Τόλης Ελευθεριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το  Σάββατο στις 11 το πρωϊ με εντολές Προέδρου Ι. Καμαρίδη ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου θα ενημερώσει τα μέλη για το ... μπούλινγκ σε βάρος του Νίκου Τσιμπιρή και της Μαρία Λυκίδου και τις λιποθυμίες τους!


Για μια ακόμη φορά, «θέμα» γίνεται η  Ξάνθη το μπούλινγκ σε βάρος εργαζομένων στη ΔΕΥΑΞ από τον Αθηναϊκό τύπο.

Η εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ» της Κυριακής αναδημοσιεύει όλο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα με το πρωτοσέλιδο του «Μ» για την λιποθυμία του άξιου και έντιμου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Νίκου Τσιμπιρή, την προαγωγή του επί επί Προεδρίας  Τσέπελη είχε ψηφίσει και το νυν μέλος του  Δ.Σ. και αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεεριάδης!!! Αν και ανήκε τότε στην παράταξη Πούλιου-Ξυνίδη!

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κύριος Τόλης Ελευθεριάδης εδώ και 4-5 μέρες με γραπτή επιστολή του έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, για τις διώξεις και το μπούλινγκ σε βάρος  των υπαλλήλων διαφωνώντας έντονα με τα τελευταία γεγονότα και τις συγκεκριμένες πρακτικές...

Ωστόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  αντί να του απαντήσει  γραπτά ο ίδιιος, τον παρέπεμψε στον....Νομικό της εταιρείας  Στέργιο Γιαλάογλου, ο οποίος με τη σειρά του, τους κάλεσε για...ενημέρωση το Σάββατο 5.2 στις 11 το πρωί.!

Την ίδια ώρα μέλη της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ διερωτώνται τι συνέβη κι εκεί που ο νομικός της εταιρείας τους εξέφραζε την έντονη αγωνία και τον προβληματισμό τουι του για το μέλλον της επιχείρησης και την γενικότερη λειτουργία το νύν Προέδρου, δίδοντάς τους μάλιστα  και τον γνωστό «φάκελο» που κατέθεσαν ήδη στον  Εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Ι. Καμαρίδη, εμφανίζεται τώρα σε ....  ρόλο «πυροσβέστη» (;)  απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που δικαίως ανησυχούν και για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης.  

Μετά τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ εξωδικαστικό συμβιβασμό του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη με τη ΔΕΥΑ Νέστου που στην ουσία άνοιξε και τους Ασκούς του Αιόλου και την πρόσφατη (κατα) δικαστική  απόφαση του Πρωτοδικείου Ξάνθης-Ασφαλιστικά για την οποία ήδη έχει κινηθεί και ποινική διαδικασία κατά των πρώην Προέδρων και μελών του Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου