Νίκος Κιατίπης και όχι Αλέξης Νταμπουρατζής με Σοφία Ζαχαράκη στην επίσκεψη στο Χατζιδάκειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αίσθηση προκάλεσε το "σνομπάρισμα" του νυν Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης Αλέξη Νταμπουρατζή αλλά και των Αντώνη Πασχάλη- Μιχάλη Αμοιρίδη, ενώ ήταν παρών ο πρώην Πρόεδρος Νίκος Κιατίπης. Σε .... δεύτερο ρόλο για πρώτη φορά η γραμματέας  του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά! 


*Δεν προσκλήθηκαν Επιμελητήριο Ξάνθης αλλά και Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης που μπορούσαν πουν και μια πρόταση στην Ζαχαράκη.


Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ,  η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε το Χατζιδάκειο στη Ξάνθη συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του,  απο τον διευθυντή του Μιχάλη Πουσπουρίκα. 

Στην καθαρά προσωπική επίσκεψη παρόντες που έγινε μάλλον για επιλεγμένους λίγους κομματικούς, η επίσκεψη της Υφυπουργού στην ουσία ήταν άνευ αντικειμένου προφανώς για να γνωρίσει η κυρία Σοφία Ζαχαράκη την Π. Πόλη διότι σίγουρα γνωρίζει φυσικά τον Μάνο Χατζιδάκι...


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης συνοδευόμενος απο τον (άφαντο από παντού), βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Κιατίπη, η γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά σε δεύτερο όμως αυτή τη φορά ρόλο,  ο Δήμαρχος Τσέπελης, η Πρόεδρος της  ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, δημοσιογράφοι  κ..α 

Γενικά όλοι οι προσκεκλημένοι ήταν κατ' επιλογή... αφού αγνόησαν μέχρι και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και ..."μαϊμού"  οργανωτή "επετείων γάμου" Πάνο Αμρβοσιάδη! 



Και με ποιο απλά λόγια....Δεν προσκλήθηκαν καν στην εκδήλωση το Επιμελητήριο Ξάνθης, αλλά και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης που μπορούσαν να πουν και "κάτι" με την Ζαχαράκη!!!  

Μαθήτριες του Ωδείου έπαιξαν μουσικά κομμάτια του Κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη και αμέσως μετά αναχώρησαν όλοι μαζί για γεύμα σε ταβέρνα της Π. Πόλης. .Το οποίο προφανώς θα πλήρωσε ως συνήθως ο Δήμος Ξάνθης,...

Σημειώνεται πάντως οτι η επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στη Ξάνθη έγινε με αφορμή την εκδήλωση των Εβραίων -τη Κυριακή στις 12.30 το πρωί- στην πλατεία Ελευθερίας.

Και απλά η Υφυπουργός προτίμησε να έρθει μια μέρα νωρίτερα για να γνωρίσει καλύτερα την Π. Πόλη και το Χατζιδάκειο, εκτός η "φήμη" του Δήμαρχου Τσέπελη ήταν ισχυρότερη...

Απών απο την εκδήλωση -πάλι θα μας πει οτι δεν προσκλήθηκε μήπως; - ο Περιφερειακός σύμβουλος  Ξάνθης και πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. . 


Πάντως ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν παρέλλειψε να ενημερώσει την Υπουργό για την ανάπλαση του 3όροφου που διαθέτει στην πλατεία Αντίκα και ζητάει απο το Υπουργείο Πολιτισμού επιδότηση 80% για την ολοκλήρωσή του!!!! 

(σ.σ. Ήδη οι πολίτες απαιτούν η συγκεκριμένη πλατεία από πλατεία Αντίκα να χαρακτηριστεί πλατεία...Τσέπελη πλέον μετά τα τόσα ακίνητα φιλέτο που έχει αγοράσει από τότε που αναμίχθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση...)

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η απουσία του ειδικού συμβούλου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Αντώνη Πασσχάλη αλλά και του κουμπάρου του και Προέδρου της Διοικούσας Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Αλέξη Νταμπουτζή. 

Σε αντίθεση με την παρουσία του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Κιατίπη. 



Για πρώτη φορά στη....δεύτερη σειρά η γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά.





Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ενημερώνει Δήμαρχο Τσέπελη και Σπύρο Τσιλιγγίρη, για το ποιός ήταν ο Μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις. Η Ζαχαράκη γνώριζε... 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου