Κορονοϊός: Τι θα εισηγηθούν αύριο οι ειδικοί για τα μέτρα – Μεγάλοι κερδισμένοι οι εμβολιασμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αύριο, Τετάρτη,
θα γνωρίζουμε τελικά αν και ποια μέτρα πρόκειται να χαλαρώσουν δεδομένου ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου παρέπεμψε χθες Δευτέρα στη σχετική συνεδρίαση των ειδικών.

«Θα περιμένουμε μέχρι την Τέταρτη. Θα ακούσουμε τις εισηγήσεις των ειδικών που θα σταθμίσει τα δεδομένα και αντίστοιχα να αποφασίσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα αποφασιστεί η αύξηση στο 50% της χωρητικότητας στα γήπεδα καθώς και η απελευθέρωση των σχολικών εκδρομών. Αναφορικά με τα καρναβάλια, το πιο πιθανό είναι να επιτραπούν οι εκδηλώσεις, ενώ οι παρελάσεις δε θα πραγματοποιηθούν.

Σε ό,τι αφορά στην όρθια διασκέδαση, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή δεν πρόκειται να θέσει το θέμα -τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο- «στο τραπέζι» ανάμεσα στα μέτρα χαλάρωσης.

Ο ορίζοντας της χαλάρωσης των μέτρων από την κυβέρνηση θέλει επίσης να υπάρξει μια πλήρης ελευθερία μέχρι τον Μάρτιο για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο εκτιμάται ότι φέτος θα ανοίξει η τουριστική περίοδος (από τις αρχές Μαρτίου όπως είπε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας), στην οποία ποντάρει πολλά η κυβέρνηση για τον τομέα των εσόδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου