ΚΥΚΛΟΙ Τσέπελη: Ο Αντιδήμαρχος κ.Λεβέντ δεν δικαιούται να "φωνάζει" -όπως κι ο Τσεγγελίδης- και ξέρει τους λόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αντιδήμαρχε κύριε Λεβέντ, πράγματι είστε ο πλέον ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ απο τον Δήμαρχο Τσέπελη και δεν δικαιούστε να μιλάτε και να του φέρνετε αντίρρηση;

 Κύκλοι του Τσέπελη με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις του "Μ" και του "καυγά" που σημειώθηκε στο γραφείο του Δημάρχου πριν λίγες μέρες παρόντος και του Αντιδήμαρχου Τόλη Ελευθεριάδη, μας μετέφεραν τα παρακάτω: 

1.Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης  κ.Λεβέντ δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο για όλες τις δουλειές με τα αλουμίνια στο κολυμβητήριο κλπ τις πήρε ο ίδιος και φίλοι του απο τα Κιμμέρια. Σε αντίθεση με την περίοδο Δημαρχόπουλου.

2.Ο κύριος Λεβέντ είναι έμμισθος αντιδήμαρχος απο 1/9/2019 και παράλληλα μέλος της ΔΕΥΑΞ όπου ο Πρόεδρος έχει "ικανοποιήσει" ουκ ολίγα αιτήματά του, σε σχέση με τους λογαριασμούς συνδημοτών ψηφοφόρων του απο τα Κιμμέρια.  

3.Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης γνωρίζει οτι ο κύριος Αντιδήμαρχος κ.Λεβέντ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και να δημιουργεί προβλήματα...Και γι' αυτό ο Δήμαρχος του είπε και αυτά που του είπε... και αναρωτιέται απλά πως  "διέρρευσαν" στη συνέχεια. 

Σημειώνουμε οτι το περασμένο Σάββατο θέλοντας ο Δήμαρχος Τσέπελης για μια ακόμη φορά να αποδείξει την στήριξή του στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ και στέλοντας μήνυμα σεόλους τους διαφωνούντες, "περπάτησε μαζί τους στον κεντρικό δρόμο της πόλης....".

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ"

1.Τα δικά μας ερωτήματα στον κύριο Τσέπελη και στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Ζερενίδη.

-Είναι αληθή αυτά που μας είπαν "κύκλοι" του Τσέπελη; Οτι δεν δικαιούται για το λόγο αυτό να μιλάει ο κύριος Λεβέντ;  

-Τα συγκεκριμένα έργα με τα "αλουμίνια" είναι αυτά που αφορούν το κολυμβητήριο ή τον περιβάλλοντα χώρο και τον "Αρίωνα";  Και αν τα πήρε πράγματι ο κύριος Λεβέντ, πως...τα "πήρε"; Σε ονόματα συνεργατών και με διαγωνισμό ή με...απευθείας αναθέσεις όπως τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ έργα του Τσαμούρ Αλή; 

-Τελικά ο Δήμαρχος Τσέπελης μπορεί να μας ααντήσει, τι ήταν αυτό που τον "έκανε" να κάνει στροφή 180 μοιρών στο θέμα της Μαρίας Λυκίδου και να την "εξοντώσει" και υπαλληλικά αλλά και ανθρώπινα; 

(σ.σ. Με τον κύριο Λεβέντ έχουμε μια καλημέρα, απο την εποχή που μας τον γνώρισε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης....Για τα υπόλοιπα και τα έργα που ήδη γίνονται στο δημοτικό κολυμβητήριο αρμόδιος είνια ο κύριος Γιάννης Ζερενίδης και σε σχέση με τον κύριο Λεβέντ, αλλά και σε σχέση με τον κύριο Τσαμούρ....Οπότε κάποια στιγμή αναγκαστικά θα απαντήσει στην τοπική κοινωνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου