Έβρος: Κλειστά μέχρι νεωτέρας τα Γραφεία Κτηματογράφησης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Κλειστά μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν τα Γραφεία Κτηματογράφησης Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, που εχθές το βράδυ έλαβαν ενημέρωση για προσωρινή αναστολή λειτουργίας τους, χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις για το διάστημα που δεν θα εξυπηρετούν το κοινό, ούτε για τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δόθηκε η συγκεκριμένη εντολή στα κατά τόπους Γραφεία, από τον ανάδοχο του έργου κτηματογράφησης της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια εντολή έλαβαν και τα αντίστοιχα Γραφεία σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί. Το προσωπικό των δύο Γραφείων Κτηματογράφησης στο βόρειο Έβρο, ενημερώνει τηλεφωνικά όλους τους πολίτες που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και να μη χρειαστεί να κάνουν άσκοπη μετακίνηση. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες ή ημέρες, θα υπάρξουν νέες ακυρώσεις προγραμματισμένων ραντεβού, για τις οποίες θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνικά.

Να σημειωθεί ότι την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα και άλλα Γραφεία Κτηματογράφησης της χώρας, σε διάφορες περιοχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θέμα σχετίζεται με την νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την οποία θα ανανεώνονται οι συμβάσεις με τους ανάδοχους του έργου, που έχουν την ευθύνη λειτουργίας των Γραφείων Κτηματογράφησης.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου