Λαμία: Χτύπησε άγρια την πρώην συντροφό του στη μέση του δρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Πανικός επικράτησε χθες(17/2) στη Λαμία, όταν ένας άνδρας χτύπησε άγρια την πρώην συντροφό του στη μέση του δρόμου, στη Λαμία

Στο παρελθόν ο πρώην σύντροφος της γυναίκας είχε διαπράξει ξανά βία, χαράζοντας το πρόσωπο της με ξυράφι ακριβώς στην ίδια πλατεία, όπου συνέβη και το χθεσινό περιστατικό.

Η γυναίκα φώναζε διαρκώς σε βοήθεια, τη στιγμή που ο πρώην συντροφός της την χτυπούσε με μανία. Μερικοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν καλώντας την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η 38χρονη μητέρα, που τελευταίο διάστημα έχασε και τους γονείς της, κάνει πραγματικό αγώνα να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο αλλοδαπός πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Έχει πάει παντού για βοήθεια. Στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου