ΑΝΑΓΓΕΝΗ-θηκε! ΑΟΞάρα όπως .. παλιά!!! 5-2 την Καρδίτσα και βλέπει πάλι...ψηλά! (Η Βαθμολογία)

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


ΑΝΑΓΕΝΝΗθηκε σήμερα η ΑΟΞάρα με μεγάλη νίκη επί της  Αναγέννησης Καρδίτσας με σκόρ 5-2 και βλέπει και πάλι...ΚΟΡΥΦΗ  με την προοπτική οτι ανάλογη θα είναι φυσικά και η συνέχεια!

Αναλυτικότερα: Μετά από ένα σερί απώλειας σημαντικών βαθμών ο ΑΟΞ κατάφερε να κάνει μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή με σαρωτικό πρώτο ημίχρονο (4-0)

Η Δημήτρης Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7' λεπτό για τον ΑΟΞ με τον Ginsari να κάνει το 2-0 στο 23'. Λίγο αργότερα, ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36' λεπτό ενώ το 4-0 ήρθε τρία λεπτά μετά από τον Τσέλιο. Στο 70' ήταν η σειρά του Ali Baba να βρει δίχτυα και να κάνει το 5-0 για τον ΑΟΞ. Στο 74’ λεπτό ο Μάνιος πέτυχε γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας που μείωσε σε 5-1, ενώ στο 80' ο Larrea έκανε το 5-2. 

Στα highlight του αγώνα η στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αφιέρωσε το γκολ του στον 19χρονο «φίλο» του Άρη, Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, βγάζοντας τη φανέλα του και δείχνοντας τη φανέλα με το όνομα του Άλκη.



ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Μια εκπληκτική Ξάνθη, κατάφερε να… σκορπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία και κέρδισε με 5-2, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς και συγκεκριμένα το 7ο λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ. Η ροή της αναμέτρησης κινήθηκε σε ίδια πλαίσια, καθώς οι γηπεδούχοι πέταγαν φωτιά.

Πρώτα ο Γκινσάρι έκανε το 2-0 στο 23’ και λίγο αργότερα και πάλι ο Διαμαντόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ ο Τσέλιος 3 λεπτά αργότερα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου βάζοντας ένα ακόμη γκολ, το 4ο για την Ξάνθη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, ο Αλί Μπαμπά κατάφερε να κάνει το 5-0 στο 69’ και στη συνέχεια, οι Ξανθιώτες έριξαν ρυθμό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους χαμηλούς ρυθμούς της αναμέτρησης μετά το 5-0, βρίσκοντας 2 γκολ σε 6 λεπτά, πρώτα με τον Μάνιο και στη συνέχεια με τον Λαρέα στο 74ο και στο 80ο λεπτό αντίστοιχα, σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση.

Ξάνθη: Ίτσο 4, Μιχαήλ 6 , Ιμπραΐμι 7, Γκινσάρι 6 (45+3′ Αλί Μπάμπα 7), Παπάζογλου 7 (61′ Φαζός 5), Διαμαντόπουλος  7 (72′ Μονρόουζ 6), Γκόμεζ 6 (61′ Θυμιάνης 6), Τζανακάκης 6, Τσέλιος 7, Δόρης 6, Δεληγιαννίδης 6 (46′ Ουνγιαλίδης 6)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη)

Τα αποτελέσματα

  • Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Β 2-3
  • ΠΑΟΚ Β – Απόλλων Λάρισας        3-0
  • Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός        1-0
  • Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου    1-2
  • Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής       0-2
  • Τρίκαλα – ΑΕΛ                                  0-1
  • Καβάλα – ΝΠΣ Βέροια                    0-2
  • Ξάνθη – Αναγέννηση Καρδίτσας  5-2


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου