Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος σεκιουριτάς απο την Σταυρούπολη, που "απήγαγε" την 28χρονη για 20 ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος σεκιουριτάς απο τη Σταυρούπολη -οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την έκπληξή τους για το συμβάν επειδή το θεωρούν εξαιρετικό παιδί- μετά την απαγωγή 28χρονης από το  Δαφνώνα με την οποία είχε συνάψει σχέση ενός μήνας και την παράνομη "απαγωγή και κράτησή της επί 20 ώρες περίπου" μέχρι να την εντοπίσει και απελευθερώσει η αστυνομία στο...αυτοκίνητό του!...

Το θύμα καταγγέλλει πως ο 38χρονος την απήγαγε τη νύχτα της Δευτέρας,  ανήμερα δηλαδή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και  αφού την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό του, . αρχικά την  μετέφερε στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του Αείμνηστου Τζών Φίλ έξω από τη Σταυρούπολη, στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο  γήπεδο της Σταυρούπολης όπου και την εντόπισε η αστυνομία μετά από καταγγελίες της γιαγιά της που ανησύχησε γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της παθούσας στην αστυνομία  -η καταγωγή της είναι από το Δαφνώνα και είναι μητέρα ενός παιδιού-  ο φερόμενος ως δράστης την κρατούσε με το ζόρι μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας ενώ προσπάθησε δύο φορές να την ... πνίξει, πιάνοντάς την από το λαιμό όταν προφανώς εκείνη αρνήθηκε να συνεχίσει τη σχέση μαζί του

Το κίνητρο της απαγωγής ήταν η ερωτική αντιζηλία του δράστη μετά τον χωρισμό τους και η άρνησή της να επιστρέψει στον ίδιο.  

Μετά την σύλληψή του ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος από τη πράξη και είπε στην ανακρίτρια οτι δεν σκόπευε να της κάνει κακό και "τυφλώθηκε" από τον έρωτά του για την παθούσα. 

Τελικά  στις 11.30 το πρωί  της Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο δράστης κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων!  

Σε βάρος του ασκήθηκαν πάντως διώξεις εκτός από την απαγωγή και παρακράτηση του θύματος και απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου