Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Νίκος Βέρτης έχασε το δικαστήριο που είχε με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην επιχείρηση του τραγουδιστή. Μάλιστα, εκείνος ζητούσε μέσω δικαστηρίου από τον τραγουδιστή ποσό ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο συνεργάτης του τραγουδιστή δικαιώθηκε πρωτόδικα, έχει ήδη εισπράξει μέσω νομικών κινήσεων ποσό ύψους 215 χιλιάδων ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85 χιλιάδες ευρώ αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία ώστε να κατασχεθούν.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον, την υπεράσπιση του τραγουδιστή, δήλωσε στο «Πρωινό»: «Αγνοώ την συγκεκριμένη νομική εξέλιξη. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη. Μεταξύ αυτών, είχαμε κι ένα δικαστήριο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου κατηγορούμενη ήταν η πρώην δικηγόρος του κου Βέρτη, η οποία τώρα, εκ των υστέρων, είναι η δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη, Για το αδίκημα της απιστίας.

Η δίκη ανεβλήθη, καθώς ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ζητώντας να γινει η δίκη. Όμως, εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι, γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25 Οκτωβρίου του 2022. Εκείνο που μπορώ να πω, από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων, είναι ότι ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου