Λασίθι: Σοκ με την κατάθεση της 11χρονης που τη βίαζε ο θείος της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Φρίκη προκαλεί η αναλυτική κατάθεση της 11χρονης στο Λασίθι, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά ο 58χρονος θείος της.

Η δασκάλα της ανήλικης αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η μικρή στα χέρια του θείου της. Σήμερα(16/2) το μεσημέρι η γυμνάστρια, συνοδευόμενη από την διευθύντρια του σχολείου, πήγε στο ΑΤ προκειμένου να αποκαλύψει όλα όσα γνώριζει.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε απευθείας στον εισαγγελέα. Στις Αρχές παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από μώλωπες και εκδορές που είχε η μικρή στο σώμα της προκειμένου  να καταφέρουν να έχουν συνολικότερη εικόνα.

Τι αποκάλυψε η ανήλικη για την σεξουαλική κακοποίηση

Ακολούθως, η 11χρονη κλήθηκε για να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του Αγίου Νικολάου, παρουσία ψυχολόγου. Τα όσα αποκάλυψε προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 11χρονο κορίτσι, το οποίο είναι ορφανό από πατέρα και ο θείος της έχει αναλάβει ανάδοχος γονιός, είπε στους αστυνομικούς ότι ο θείος της είχε ασελγήσει σε βάρος της τέσσερις φορές.

Μάλιστα το παιδί αντιλαμβανόταν ότι όλα αυτό που συνέβαινε ήταν κακό και προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Εκτός, αυτού η ανήλικη φέρεται να περιέγραψε και την πραγματική κόλαση που επικρατεί καθημερινά στο σπίτι που διαμένουν, τονίζοντας ότι τα περιστατικά σωματικής κακοποίησης σε βάρος της, σε διάφορα σημεία του σώματος, είναι σχεδόν καθημερινά.

Από την κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 58χρονου κατασχέθηκε ένα όπλο φωτοβολίδων μαζί με 14 καψύλλια, καθώς και μια παιδική ζωγραφιά-έγγραφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της.

Η σεξουαλική κακοποίηση από τον θείο-ανάδοχο γονιό της 11χρονης φέρεται να ξεκίνησε τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου. Τη Δευτέρα το μεσημέρι ύστερα από ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης την προηγουμένη, η μικρή τα αποκάλυψε όλα στα δασκάλα της και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και ο θείος του κρατητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου