Κορονοϊος: Σκέψεις για εμπλοκή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο testing για να μειωθούν οι ουρές

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Έρχεται ανατροπή με τεστ και στους δήμους και το τέλος στις ουρές των διαγνωστικών κέντρων, σύμφωνα με όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση.

  Ανοιχτό ενδεχόμενο άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, για την εμπλοκή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο testing με στόχο τον περιορισμό του κόσμου από τις ουρές που σχηματίζονται σε φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα.

  Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανέφερε, πως το ζήτημα συζητήθηκε σε επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

  Μεταξύ άλλων μίλησε για την επιβολή του προστίμου για τους πολίτες άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι, αφήνοντας και εκεί ενδεχόμενο ανοιχτό για παράταση της τελικής ημερομηνίας, και όχι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

  Όπως δήλωσε , αν δούμε ότι σπεύδουν οι πολίτες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας να εμβολιαστούν ίσως δώσουμε περισσότερο χρόνο.

  Επικαλούμενος τα πιο πρόσφατα στοιχεία, δήλωσε ότι είμαστε σε καλό δρόμο καθώς δεν υπάρχουν ασθενείς με τη μετάλλαξη Όμικρον στις ΜΕΘ.

  Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει ανοιχτά σχολεία αλλά με προστασία και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια της αντιπολίτευσης είναι να πει ότι κάτι διαφορετικό έπρεπε να γίνει τα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου