Απίστευτο! Ο ειδικός σύμβουλος του Μέτιου, έβγαλε.."άσχετο" τον Κώστα Κουρτίδη για τo δρόμο Δημάριο-Βουλγαρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*Ο ειδικός σμβουλος του Περιφερειάρχη Αντώνης Πασχάλης, ...ΕΥΤΕΛΙΣΕ εν ψυχρώ τον νέο Αντιπεριφερειάχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη για τον δρόμο Σμόλιαν – Ρούντοζέμ – Δημάριο – Ξάνθη! Κι ακόμη είναι η αρχή....

*Είχα προμαντέψει οτι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης θα .. "χτυπήσει" απο την αρχή και μάλιστα δια...τρίτων και "κολλητών"! 

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει δικαιώθηκα, αφού ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, μέλος (έμμισθο) του Δ.Σ. της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού Αντώνης Πασχάλης, την επομένη κι όλας μέρα της συνέντευξης τύπου του νέου Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, δυστυχώς τον ευτέλισε πλήρως -κοινώς τον έβγαλε ..."άσχετο"(!!)- για το δρόμο Δημαρίο-Μελίβοια-Βουλγαρία!! 

Και εξηγούμαι...

*Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που «συλλαμβάνεται» «αδιάβαστος» και ανημέρωτος –δυστυχώς- ο Κώστα; Κουρτίδης.

Δεν ξεχάσω την περίοδο που τον έκανε εντεταλμένο σύμβουλο διεθνών σχέσεων ο Μέτιος, ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης όταν τον είχα ρωτήσει για το γραφείο που διέθετε η Περιφέρεια ΑΜΘ στις Βρυξέλες και παρέμενε κλειστό πως θα το αξιοποιούσε, αγνοούσε ότι παντελώς οτι ...υπήρχε τέτοιο γραφείο!!!  Που είναι μάλιστα και ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κι αν δεν κάνω λάθος, αγοράστηκσ επί Αγγελόπολου!

*Η νέα γκάφα ωστόσο του έκανε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Παρασκευή και όπου, ενώ εδώ ο κόσμος..... «καίγεται», αυτός ανήγγειλε με ξεχωριστή υπερηφάνεια το…διαδικτυκό … πιάτο (!) με Θρακιώτικες συνταγές, αναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα συνεχίσει τα…σποτάκια (!) του προκατόχου του (σ.σ Όλα είχαν δοθεί με απευθείας ανάθεση από τον Νίκο Ευφραιμίδη σε κολλητούς!!..), αναφέροντας τα παρακάτω:

«Ο προηγούμενος Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευφραιμίδης είχε κάνει με τα γεφύρια μια πολύ  καλή δουλειά (ο ανάδοχος έκανε εξαιρετική δουλειά) και μια δουλειά με κάτι σποτάκια κλπ, που εμείς θα συνεχίσουμε. Ο περιπατητικός τουρισμός είναι πολύ ωραίος…» (σ.σ. Μόνο που δεν φαίνεται να περπατάει...)
-Οπότε ερώτημα πρώτον. Τα συγκεκριμένα σποτάκια πως δόθηκαν στον ανάδοχο; Μήπως με…απευθείας ανάθεση; Και στ’ αλήθεια, ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και ποιοι τα είδανε κύριε Κουρτίδη;;;

Μήπως μόνο κάποιοι στο …. Διαδίκτυο!!! Μήπως;

*Ερώτημα δεύτερον. Ο ανάδοχος πως βρέθηκε και πως επιλέχτηκε; Υπήρχαν κι άλλες προσφορές, ή επιλέχτηκαν με…κριτήρια Νίκου Ευφραιμίδη; Οπότε κάτι ανάλογο αν κατάλαβα θα κάνει και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης;;;!!! Εύγε του! 

Ερώτημα τρίτον. Δηλαδή ακόμη δεν ξεκίνησες κι άρχισες τις…απευθείας αναθέσεις τους προκατόχους σου Κώστα Κουρτίδη; Απευθείας αναθέσεις σε…ημετέρους; Δηλαδή το πας φιρί φιρί κι εσύ;

Περιμένω λοιπόν απαντήσεις. Γιατί μάλλον πολύ άσχημα ξεκίνησε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και δεν ξέρω φυσικά αν πίσω από τα λεγόμενά του βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος!

*Και συνεχίζω με την φοβερή γκάφα του: 

Βέβαια εκεί που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι, ήταν η ασχετοσύνη του Κώστα Κουρτίδη για το δρόμο Δημάριο-Βουλγαρία όπου είπε επί λέξει τα παρακάτω, -αναγκάζοντας τον Αντώνη Πασχάλη να τον…επαναφέρει στην «τάξη» αφού τον έβγαλε…πανάσχετο!

««ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ: Επί της θητείας μου πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από το Σμόλιαν – Ρούντοζέμ – Δημάριο – Ξάνθη.

Άρα αποκτάμε έναν εξαιρετικό οδικό κόμβο, ο οποίος βέβαια θέλει δουλειά, αλλά  θα ανοίξουν εκείνα τα σύνορα, άρα θα έχουμε έναν καλύτερο δρόμο σε σχέση με το Ζλάτογκραντ, άρα πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί από αυτό το  θέμα ο τουρισμός. Βέβαια από έναν δρόμο, δεν αναπτύσσεται ο τουρισμός»

(Σ.Σ. Σωστά...ενώ απο ένα πιάτο...μαγειρικής!) 

-Δηλαδή ο Κώστας Κουρτίδης ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι «μέσε σε 1.5 χρόνο θα ολοκληρωθεί ο δρόμος . «Σμόλιαν – Ρούντοζέμ – Δημάριο – Ξάνθη» και θα…αναπτυχθεί ο τουρισμός, προκαλώντας τον γενικό ….γέλοτα!!! Τουτέστιν όσοι γνωρίζουν…ξεκαρδίστηκαν!!! Και διαβάστε τι επακολούθησε!

*Αυτός λοιπόν που σίγουρα ξεκαρδίστηκε περισσότερο από όλους, ήταν ο ειδικός σύμβουλος και (έμμισθο) και μέλος του Δ.Σ.  της ΕΓΝΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ Αντώνης Πασχάλης  ο οποίος προκειμένου να …. «αναβαθμίσει» το δικό του προφίλ (!), έσπευσε τάχιστα να τον….»αδειάσει» για την ασχετοσύνη του, απαντώντας με νόημα ότι «το πρώτο κομμάτι (Δημάριο-Σύνορα) θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ωστόσο….δεν έχει όμως υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το κομμάτι Δημάριο-Μελίβεια!!!

-Άρα δεν υπάρχει ΠΑΡΑΔΟΣΗ του δρόμου!!!! 

*Είπε λοιπόν ο Αντώνης Πασχάλης επί λέξει, υπογραμμίζοντας την ασχετοσύνη του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη και σίγουρα οχι...τυχαία:

«Οι εργασίες συνεχίζονται και το πρώτο κομμάτι, φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί φέτος το Καλοκαίρι. Δηλαδή το κομμάτι Δημάριο – Σύνορα. Το κομμάτι από το Δημάριο μέχρι και την παράκαμψη των Μελιβοίων, έχει δημοπρατηθεί. Δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον ανάδοχο, γιατί υπήρχαν κάποιες ενστάσεις που εξετάζουν οι αρμόδιος αρχές και μετά μένει να δημοπρατηθεί το κομμάτι από τα Μελίβοια μέχρι τον Εχίνο, το δύσκολο κομμάτι Σμίνθη – Εχίνος κ.ο.κ.  Αυτά θα δημοπρατούνται σιγά σιγά και εφόσον ολοκληρώνονται, θα δίνονται στην κυκλοφορία»

Φαίνεται και θα δούμε....

Για να ευτελλίσει ακόμη περισσότερο τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, καταλήγοντας με νόημα ως εκ'ξς:

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να δώσουμε χρονοδιάγραμμα για ένα αυτοκίνητο που θα κάνει την διαδρομή Ξάνθη – Δημάριο.»!!!


*Υπενθυμίζω και πάλι τι είπε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουιρτίδης:

«Επί της θητείας μου πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από το Σμόλιαν – Ρούντοζέμ – Δημάριο – Ξάνθη. Άρα αποκτάμε έναν εξαιρετικό οδικό κόμβο, ο οποίος βέβαια θέλει δουλειά, αλλά  θα ανοίξουν εκείνα τα σύνορα, άρα θα έχουμε έναν καλύτερο δρόμο σε σχέση με το Ζλάτογκραντ,».

-Άρα ξεκίνησες με ένα…τεράστιο ΨΕΜΑ Κώστα Κουρτίδη!!! Και δεν ζήτησες καν συγνώμη στη συνέχεια…!Οχι απο μας....που σα συγχωρούμε όλα...!

Αλλά απο τον ... Αντώνη Πασχάλη! Ο οποίος επαναλαμβάνω, σε ευτέλισε με την πρώτη, διότι ξέρεις πολύ καλά οτι τον συνδέουν στενοί "δεσμοί" με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη....και εκτός απο μέλος (έμμισθο) του Δ.Σ. της ΕΓΝΑΤΙΑ, είναι και ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Μέτιου...

Άσχετα αν δεν ξέρουμε πως "πληρώνονταν" μέχρι σήμερα..! Περαστικά σου...

(Κι άντε ΠΑΜΕ ξανά...για το ΠΙΑΤΟ!) 

(σ.σ. Κι ένα ερώτημα...Άντε τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη δεν τον προσκάλεσες και το ίδιο έκανες και με τους Περιφερειακούς συμβούλους Μιχάλη Αμοιρίδη και Ιρφάν Χατζηγκενέ! Τον ... Σπύρο Τσιλιγγίρη τον προσκάλεσες; )


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου