Ξάνθη: Τρία βραβεία για την εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company

Δεν υπάρχουν σχόλια


Διάκριση απέσπασαν ο παστουρμάς και η μπριζόλα χοιρινή με κόκκαλο καπνιστή της εταιρείας στην διοργάνωση των Great Taste Awards 2021.

Αν και το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, ωστόσο υπήρξαν και οι καλές στιγμές που αξίζει να θυμόμαστε.

Μεταφέροντας στους συμπολίτες θερμές ευχές για τη νέα χρονιά η εταιρεία «Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company» προβαίνει σε ένα «νόστιμο» απολογισμό των βραβείων που απέσπασαν τα προϊόντα της σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς τη χρονιά που πέρασε, που μας κάνει περήφανους και μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Δύο διακρίσεις στη διοργάνωση Great Taste Awards 2021

Διάκριση απέσπασαν ο παστουρμάς και η μπριζόλα χοιρινή με κόκκαλο καπνιστή της εταιρείας στην διοργάνωση των Great Taste Awards 2021.

Ήταν η δεύτερη φορά που η εταιρεία συμμετείχε στην συγκεκριμένη διοργάνωση και έλαβε διακρίσεις, μετά τη διάκριση που απέσπασε ο θρακιώτικος καβουρμάς στην ίδια διοργάνωση το 2019.

Ο θεσμός των Great Taste Awards διοργανώνεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο από το φορέα The Guild of Fine Food. Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς αξιολογείται αποκλειστικά και μόνο η γεύση των προϊόντων, χωρίς αναφορά στην συσκευασία ή το branding τους. Λογίζονται μάλιστα σαν τα αστέρια Michelin των βραβευμένων εστιατορίων.

Στην διοργάνωση του 2021, περισσότεροι από 355 εξειδικευμένοι κριτές αξιολόγησαν τα προϊόντα μέσα από μια διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας. Για 180 ημέρες, από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2021, δοκιμάστηκαν περισσότερα από 14.000 προϊόντα από 120 χώρες του κόσμου για να απονεμηθούν τελικώς τα βραβεία, χρυσά αστέρια, τα οποία συμβάλλουν στην διεθνή αναγνώριση των προϊόντων.

Ο παστουρμάς παράγεται εδώ και πολλές δεκαετίες από την εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, με βάση την παραδοσιακή συνταγή της Ανατολής, από επιλεγμένο βόειο μπούτι, το οποίο “ψήνεται” με το αλάτι, ξηραίνεται φυσικά, καλύπτεται με την πάστα-μείγμα τριγωνέλλας και μπαχαρικών, γνωστή ως τσιμένι, και ωριμάζει φυσικά.

Αντίστοιχα η μπριζόλα χοιρινή με κόκκαλο καπνιστή παράγεται από 100% ελληνικό κρέας, καπνίζεται σε ξύλο οξιάς και είναι ένα από τα προϊόντα της εταιρείας, το οποίο μετά από τη  σχετική πιστοποίηση, φέρει το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Specialist Awards 2021: Τρία βραβεία στην εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο απέσπασαν τα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στην διοργάνωση των Specialist Awards 2021.

Πιο αναλυτικά:

-Ασημένιο βραβείο στο προϊόν Γλώσσα βοδινή καπνιστή, στην κατηγορία Νέο Προϊόν

-Ασημένιο βραβείο στο προϊόν Πέταλο λουκάνικο Ξάνθης, στην κατηγορία Προϊόν Εντοπιότητας

-Χάλκινο βραβείο στο προϊόν Ψαρονέφρι καπνιστό, στην κατηγορία Αλλαντικά

Τα Specialist Awards οργανώνονται από την Gourmet Exhibition και είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων κι εξειδικευμένων γευσιγνωστών και επαγγελματιών, οι οποίοι προέρχονται από πολλαπλά πεδία δράσης, απαρτίζει το πάνελ των κριτών. Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards αποτελεί η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name.

Στην διοργάνωση του 2021 διαγωνίστηκαν 880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών και αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι τράπεζες αξιολόγησης ήταν πολύωρες και απαιτητικές και τα κορυφαία ελληνικά προϊόντα διαγωνίστηκαν για μια θέση στα ράφια του κόσμου, μέσα από έναν σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου