ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Αγαπητοί συμπολίτες,

βάσει και του νέου ΦΕΚ32/τεύχος Β’/08-01-2022 με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοιού COVID-19» στο σύνολο της Επικράτειας…» αναγκαζόμαστε από σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου έως ότου υπάρχει νεότερη ανακοίνωσή μας να ξαναδιακόψουμε τα επισκεπτήρια των συγγενών και φίλων για τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Γηροκομείου «της καρδιάς μας».

Ειδικότερα στο δεύτερο μέτρο προστασίας αναφέρονται τα εξής:

«α. Απαγόρευση επισκεπτηρίου, εκτός περιπτώσεων επίσκεψης σε ασθενείς τελικού σταδίου και β. Κατά τα λοιπά λειτουργία με υποχρεωτική τήρηση κανόνων λειτουργίας, απαιτήσεων και διαδικασιών του Παραρτήματος Ι (Α) το οποίο αποτελεί αναπόσπαστα μέρος της παρούσας…».

Όπως είχαμε τονίσει και σε κάθε ανακοίνωσή μας που εκδόθηκε από τον Φεβρουάριο του 2020 και έπειτα, τα μέτρα που είχαμε λάβει και λαμβάνουμε ήταν και είναι προληπτικά και επικουρικά σε σχέση και με τις ανακοινώσεις και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ προκειμένου να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε υγειονομικά το γηροκομείο της Ξάνθης.

Οι συγγενείς των παππούδων και των γιαγιάδων μας που φιλοξενούμε μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2541023114 από τις 10:00πμ έως τις 14:30μμ και από τις 17:00μμ έως τις 18:30μμ. και να χρησιμοποιούν αν έχουν τη δυνατότητα την  εναλλακτική επικοινωνία με τους αγαπημένους τους μέσω βιντεοκλήσης μέσεντζερ του facebook από το προφίλ Παππούς Γιαγιά.

Επισημαίνουμε ξανά ότι τα μέτρα είναι και πάλι καθαρά προληπτικά και όχι κατασταλτικά διότι έχουμε να προστατεύσουμε εβδομήντα τέσσερις (74) ηλικιωμένους και τριάντα πέντε (35) εργαζομένους με τις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

ΞΑΝΘΗ 11/01/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου