Κομοτηνή: Εν αναμονή στο Δ.Π.Θ. για τον τρόπο επαναλειτουργίας και διενέργειας της εξεταστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


«Συνεχίζουμε κανονικά εφόσον υπάρχει το όπλο του εμβολιασμού» ήταν η απάντηση που έλαβαν οι Πρυτανικές Αρχές του Δ.Π.Θ. από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θέτοντας στην τελευταία Σύνοδο των Πρυτάνεων τον προβληματισμό που υπάρχει για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί δια ζώσης η λειτουργία των Τμημάτων λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού;

«Αυτό πριν αλλάξουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, άρα δεν γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαι. Κοιτάμε μέρα τη μέρα, τις εγκυκλίους και τις ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου για να δούμε πώς θα ξεκινήσουμε» δήλωσε η κα Ζωή Γαβριηλίδου στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Παράλληλα, σημείωσε η Αντιπρύτανης των Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και της Φοιτητικής Μέριμνας ότι μεγάλη αγωνία υπάρχει κυρίως γιατί έχει προγραμματιστεί μια εβδομάδα μαθημάτων και μετά ξεκινά η εξεταστική. «Θέλουμε να ξέρουμε τι θα γίνει; Θα γίνει δια ζώσης ή κάτι θα αλλάξει γιατί θα θέλει από εμάς και μια προετοιμασία» είπε μην κρύβοντας την αναμονή που συντροφεύει τους επικεφαλής του Ιδρύματος τις ημέρες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου