ΔΕΥΑΞ: Η παράτυπη και εκδικητική μετακίνηση της Λυκίδου χωρίς έγκριση του Δ.Σ με την "κάλυψη" και του Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 *Τελικά το "μάθαμε" κι αυτό! Δεν "φταίει" σε τίποτα ο γιατρός, γιατί για όλα...αποφασίζει και φταίει ο....Γιαλάογλου!!  Η πρωτοφανής απάντηση του Λεπίδα!

*Πράγματι αυτά που συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΞ όπου βέβαια για όλα αποφασίζει ο "ΈΝΑΣ" και μοναδικός...δηλαδή ο  Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν είναι απλά πρωτόγνωρα, αντιδημοκρατικά και πρωτοφανή!!! Αφού το Δ.Σ. απλά παρακολουθεί ως "θεατής" και δεν παρεμβαίνει, ο δε Δήμαρχος Τσέπελης προφανώς γιατί "τρέμει" και "φοβάται" τον γιατρό, έχει αφήσει πλέον στο ... "έλεος" του Θεού και του, "εγώ δεν γνωρίζω τίποτα", με την υπόθεση της πρώην διευθύντριας και εξ' απορρήτων του επί χρόνια Μαρία Λυκίδου!! 

Κι είναι πράγματι τραγικό να στηρίζουμε την πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ ποιοί; Εμείς...!!! Που κυνηγηθήκαμε χωρίς έλεος επί ΕΠΟΧΗΣ Τσέπελη, ενώ με χιλιάδαες ευρώ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΝ όλα τα γνωστά "παπαγαλάκια" του σημερινού Δημάρχου (σ.σ.Αλλά και του σημερινού Προέδρου...) με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της!! (σ.σ. Αν δείτε τις καταστάσεις του Σδρέβανου επί θητείας του στον νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη, θα πάθετε κυριολεκτικά πλάκα...και γι' αυτό άλλωστε ο τελευταίος, ποτέ δεν τις δημοσιοποίησε!!! Ακόμη κι όταν παρίστανε τον δήθεν...φίλο και υποστηριχτή μας!) 

Η υπόθεση λοιπόν της Μαρίας Λυκίδου και η εν "ψυχρώ" εξόντωσή της -για να είμαι ειλικρινής, μόνο ο Φανουράκης εξακολουθεί και την στηρίζει όσο μπορεί, αν και είναι κι αυτός υποχρεωμένος πλέον να "καθυποταχτεί" στις τελικές αποφάσεις του Δήμαρχου Τσέπελη που αποδεικνύει εμπράκτως πλέον οτι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην πάει ο ίδιος...φυλακή και να περνάει ζωή χαρισάμενη!  

Το νέο λοιπόν της συγκεκριμένης υπόθεσης;! Για όλα φταίει πλέον ο....Στέργιος Γιαλάογλου!!! Δηλαδή ο άνθρωπος τον οποίο ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ έβαλε στο "στόχαστρο" ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, διαδίδοντας την περίοδο που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ -και το εννοώ αυτό και γραπτά- έξω τις...ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ "συμφωνίες" του με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου!!! (σ.σ. Πριν καν αναλάβει μάλιστα Πρόεδρος!) στην ταβέρνα του Σταθμού τον Σεπτέμβριο του 2019!!!.

*Κι έχουμε λοιπόν για τα πρόσφατα σχετικά γεγονότα...

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ έβγαλε λοιπόν προσωπική απόφαση για να μετακινήσει την Λυκίδου Μαρία  στις 29-9-2021 απο τγη ΔΕΥΑΞ στο Δήμο Ξάνθης! ( σ. σ. Χωρίς καν να ρωτήσει τα άλλα μέλη....Τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα, τον Τόλη Ελευθεριάδη, τον Πάνο Αμβροσιάδη, τον Λεβέντ, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Γιώργο Καμπερόπουλο που έχει πλέον κατστεί...τύποις εκπρόσωπος!)

Παρουσιάστηκε λοιπόν την επομένη μέρα  η Μαρία Λυκίδου στην Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών   του Δήμου Ξάνθης Τζανόγλου και τους  επέδειξε το έγγραφο. 

Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης,   απάντησε  ότι δεν δύναται με αυτήν την απόφαση να την  τοποθετήσει διότι δεν είναι νόμιμη!!! 

Λόγω της παρατυπίας της αποφάσεως , επέστρεψε λοιπόν η Μαρία Λυκίδου την ίδια μέρα  στην εργασία της  στην ΔΕΥΑ Ξάνθης.

Στην ουσία δηλαδή πήρε φύλλο πορείας σε μία μέρα να φύγει από την δουλειά της και να παρουσιαστεί στον Δήμο και επέστρεψε πίσω!!!

Εν συνεχεία  προσέφυγε  στα Δικαστήρια Ξάνθης, ζητώντας προσωρινή ρύθμιση κατάστασης με ασφαλιστικά μέτρα. 

Εκδικάσθηκαν την 1-12-2021. Ενώ έλαβε  και προσωρινή διαταγή  που αναστέλλει κάθε πράξη της ΔΕΥΑΞ αναφορικά με την εργασία της και την μισθοδοσία της .

Προσέξτε ωστόσο στη συνέχεια, τη νέα μεθόδευση 

Εκδίδει λοιπόν νέα απόφαση ο Καμαρίδης  με άλλο αριθμό, παραβιάζοντας ευθέως και απόλυτα την προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.

Δηλαδή μετά την έκδοση Προσωρινής Διαταγής, και ενώ η ΔΕΥΑΞ Ξάνθης όφειλε να τηρήσει αυτήν και να αναστείλει την εφαρμογή της απόφασης του Προέδρου που αφορούσε στην μετακίνησή της , εξέδωσε απόφαση με αριθμό 264647 /11-10-2021, με το ίδιο περιεχόμενο προκειμένου να παραπλανήσει αρχές και υπαλλήλους, αγνοώντας μάλιστα  και το έγγραφο του Δήμου Ξάνθης που έλαβε και υπηρεσιακά με το οποίο η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης αρνήθηκε  την τοποθέτησή της!! .

Δηλαδή αποφασίζει ο Πρόεδρος Καμαρίδης  χωρίς την έγκριση του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ .

Η τραγική συνέχεια. 

Στις 5-1-2022 οι υπηρεσίες λοιπόν της ΔΕΥΑΞ  διέκοψαν λοιπόν  με έγγραφο την μισθοδοσία της Λυκίδου   με αναδρομική ισχύ από 1-1-2022 κι ενώ αυτή ενώ συνεχίζει να  εργάζεται  στην ΔΕΥΑΞ μέχρι και την 11-1-2022!! .

Στις 11-11-2022 λοιπόν κατά την αποχώρησή της  από την Υπηρεσία  ώρα 15:05, διαπίστωσε  ότι   απενεργοποιήθηκε η κάρτα παρουσίας που λειτουργεί ηλεκτρονικά.

 Σε ερώτηση λοιπόν της Λυκίδου προς τον Λεπίδα, ποιος αποφάσισε την απενεργοποίηση της κάρτας ο Λεπίδας απάντησε ότι έλαβε εντολές από τον Γιαλάογλου!!!

(σ.σ. Δηλαδή ούτε λίγο πολύ, δείχνει τον νομικό  της επιχείρησης να λειτουργεί ως...Πρόεδρος, εμφανώς για να καλύψει βέβαια τον Ιπποκράτη Καμαρίδη...!!!)

Κι εδώ πάμε στην άλλη παράμετρο...

Αυτήν λοιπόν την παράνομη συμπεριφορά του Προέδρου αλλά και και Διευθυντή της ΔΕΥΑΞ ,  έρχεται και επικροτεί ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμαρχος Τσέπελης,  διότι:

- δεν ανακόπτει αυτήν αφενός και αφετέρου αποδέχεται και αφήνει μία παράνομη διαδικασία να συνεχίζεται και να εξελίσσεται  

Ενώ σε προσωπική επικοινωνία της Λυκίδου με τον Δήμαρχο  Τσέπελη, ο τελευταίος δήλωσε για άλλη μία φορά ότι έχει άγνοια ...!!!! Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα απο όλα αυτά...ήταν η απάντησή του στην επί χρόνια ΕΞ' ΑΠΟΡΡΉΤΩΝ του στη ΔΕΥΑΞ!!!! Κια πλέον πιστή του επί χρόνια συνεργάτη και φίλη, που έδωσαν μαζί με τον σύζυγό της, την ΨΥΧΗ τους για να κερδίσει τις εκλογές τον Ιούνη 2019 και να πάρει το Δήμο Ξάνθης!!!

Και με πιο απλά λόγια...Ο Δήμος Ξάνθης   προσπαθεί δηλαδή να αποδώσει βαρύτητα, νομιμότητα και εγκυρότητα στις αποφάσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ξάνθης Ιπποκράτη Καμαρίδη;;;

Ενώ υπάρχουν ήδη σοβαρές εκκρεμότητες;;; Και τα ερωτήματά μας. 

1.         Πως θα νομιμοποιήσει Ο Τσέπελης  μία απόφαση του Καμαρίδη   η οποία εκδόθηκε εντελώς παράτυπα; Και ΕΡΗΜΗΝ του Δ.Σ. που σίγουρα ΔΕΝ θα την ψήφιζε;! Και το γνωρίζει και ο ίδιος ο Πρόεδρος;

2.         Με ποια απόφαση και έγγραφο θα καταβάλλεται η μισθοδοσία της Λυκίδου Μαρίας από τον Δήμο Ξάνθης ;

3.         Ποιο θα είναι το ύψος της μισθοδοσίας της , ποιος θα είναι ο φορέας καταβολής αυτής, και  ποια είναι η  ημερομηνία διαφοροποίησης του φορέα πληρωμής ;

Και στα νεώτερα. 

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, επειδή η Λυκίδου Μαρία, λίγο πριν την συνταξιοδότησή της, και μετά από 35 χρόνια εργασίας (!!!)  είναι σε πλήρη απόγνωση, με την εν ψυχρώ προσωπική, ψυχική  αλλά και υπαλληλική της εξόντωση, πήγε στην Εισαγγελία Ξάνθης και κατήγγειλε το συνεχές και απίστευτο μπούλινγκ που δέχεται σε όλα τα επίπεδα και φυσικά θα καταφύγει και στα δικαστήρια...προκειμένου να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στις ανομίες του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και στο εκδικητικό του μένος εναντίον της -που το καλοκαίρι 2021 παραλίγο να της στοιχίσει και την ίδια της την ζωή - αλλά και στην κάλυψη του απο τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον Δήμο....

Γενιέται όμως ένα επί πλέον ερώτημα. 

Μα είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος δηλώνοντας "άγνοια" αλλά και ...ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ προφανώς απο "φόβο" "δειλία" και "τρόμο" μην τ' ακούσει κι αυτός (!) απο τον γιατρό, όπως τα ... "άκουσε" και  η 3μελής Επιτροπή Φορολογικών Υποθέσεων Δήμου Ξάνθης με Πρόεδρο τον Φανουράκη (!) πριν λίγες μέρες για τον γνωστό "παιδότοπο" του οποίου επί 15ετία και πλέον είναι  αφανής εταίρος του; Και όπως τα άκουσαν και οι δικηγόροι του;  Να ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τέτοιες παράτυπες και εκδικητικές μεθοδεύσεις;  Και μάλιστα σε βάρος της πρώην διευθύντριάς του; Που τον  "ΈΣΩΣΕ" και στα πλέον δύσκολά του;  Όταν τον έστελνε ο Μελισσόπουλος για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ  ενώπιον της Δικαιοσύνης; Και όχι μόνο;;;

Τελικά Δήμαρχος Ξάνθης είσαι εσύ κύριε Τσέπελη ή ο....Ιπποκράτης Καμαρίδης; Και το ίδιο ερώτημα στο έχουν θέσει και οι πλέον στενοί συνεργάτες σου αλλά και τα μέλη του νυν Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!!! 

Καθότι.... Ούτε στην εποχή του ....Εμβέρ Χότζα θα γίνονταν αυτά που συμβαίνουν τώρα στη ΔΕΥΑΞ αλλά και στο Δήμο Ξάνθης!!!!

"Μ"

 (σ σ. Και σύντομα βέβαια και η συγκλονιστική αποκάλυψη ....Για την ΤΡΟΜΕΡΗ ζημιά που ήδη προκλήθηκε σε βάρος της ΔΕΥΑΞ σε σχέση με την επί χρόνια διένεξή της με τη ΔΕΥΑ Νέστου. Κάτι που πρώτος αποκάλυψε βέβαια ο Νομικός σύμβουλος με τον φάκελο που παρέδωσε και στον Φάνη Παπαδάκη....επιχειρώντας να ΔΙΑΣΩΣΕΙ αυτά που  ήδη ωστόσο είχαν ... "καταγκρεμιστεί" με τις παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ "εξωδικαστικές" συμφωνίες του νυν Προέδρου...! Για χάριν της καλής ...γειτνίασης!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου