ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ. Κλοπές, λαθρομετανάστες, υπεξαιρέσεις αλλά και...μαχαιρώματα στην ΑΜΘ! Έχει απ΄ όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Συνελήφθη αλλοδαπός να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα στην Εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Συνελήφθη την Τρίτη 11-1-2022 το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 4/5-1-2022 από περιοχή της Αττικής.

Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθησαν στον Έβρο 2 αλλοδαποί διακινητές και 2 μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (10-1-2022) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος οικισμού Λαβάρων), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τον έναν διακινητή να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε καθοδηγήσει πεζή ο δεύτερος διακινητής, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη  αλλοδαπός στον Έβρο γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ενώ αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Συνελήφθη την Δευτέρα 10-1-2022 το απόγευμα, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο, ενώ ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για υπεξαίρεση και αποδοχή κλεμμένων οπωροκηπευτικών προϊόντων στην Καβάλα

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 10-1-2022 το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 1-12-2020 έως 10-1-2022, ο ένας δράστης - υπάλληλος επιχείρησης εμπορίας οπωροκηπευτικών προϊόντων, ιδιοποιήθηκε εμπορεύματα της επιχείρησης, τα οποία στη συνέχεια αγόραζε ο δεύτερος δράστης έναντι χαμηλότερου χρηματικού αντιτίμου. Μέρος των υπεξαιρεθέντων προϊόντων παρελήφθησαν από τον  ιδιοκτήτη τους.

Σύλληψη ημεδαπού στο Κάτω Νευροκόπι γιατί μαχαίρωσε καταστηματάρχη με τον οποίο συνεπλάκη.Τον "βρήκαν" στο Νοσοκομείο!

Συνελήφθη την Δευτέρα 10-1-2022 το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, την 9-1-2022  ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα οικισμού της Δράμας όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ κατά την διαφυγή του ο δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι και το κεφάλι και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίσθηκε σε νοσοκομείο της Καβάλας και συνελήφθη, ενώ ο παθόντας νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου