Από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς, το Δασικό Χωριό Ξάνθης καταγράφει φέτος μεγάλη κινητικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στέκι καλοφαγάδων και το εστιατόριο του Δασικού Χωριού, προσφέρει εκλεκτά εδέσματα της παραδοσιακής μας κουζίνας

Αθανάσιος Καραγιάννης:

«Δεκάδες επισκέπτες από όμορους νομούς αλλά και πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, Θεσσαλονίκη και Έβρο, προτιμούν το Δασικό Χωριό για τις εκδρομές τους. Πολλοί μάλιστα επιλέγουν να διανυκτερεύσουν στα καταλύματα της περιοχής, τα οποία τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζονται σε ένα τέτοιο φυσικό περιβάλλον…

  Από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς το Δασικό Χωριό Ξάνθης γνωρίζει φέτος ημέρες δόξας, καθώς πλήθος κόσμου που θέλει να βρεθεί στη φύση επισκέπτεται την περιοχή, όχι μόνον τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις ημέρες των εορτών, με τον υπεύθυνο φύλαξης του χώρου, κύριο Αθανάσιο Καραγιάννη να αναφέρει, χαρακτηριστικά, πως, «μετά από έναν χρόνο αδράνειας λόγω της πανδημίας, η φετινή χειμερινή σεζόν καταγράφει έντονη κινητικότητα. 

Δεκάδες επισκέπτες από όμορους νομούς αλλά και πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, Θεσσαλονίκη και Έβρο, προτιμούν το Δασικό Χωριό για τις εκδρομές τους. Πολλοί μάλιστα επιλέγουν να διανυκτερεύσουν στα καταλύματα της περιοχής, τα οποία τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζονται σε ένα τέτοιο φυσικό περιβάλλον…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου