ΑΓΝΟΙΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΧΑΡΤΙ" ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΔΗ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ… 10 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ «ΠΙΕΖΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Δεν άντεξε αυτήν τη φορά και του τα είπε έξω από τα δόντια η Μαρία Λυκίδου του Δήμαρχου  Τσέπελη όταν πήρε το χαρτί του Κάρτη ότι «της κόβεται πλέον ο μισθός από τη ΔΕΥΑΞ και θα πληρώνεται από το Δήμο Ξάνθης και μάλιστα  παραμονές των Φώτων, με εντολές φυσικά του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη…» όταν ο «αδελφούλης» της δήλωσε… «άγνοια!!»

-Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό το χαρτί, έχω ΑΓΝΟΙΑ… ξέρεις πως λειτουργεί ο Καμαρίδης, είπε λοιπόν ο Δήμαρχος Τσέπελης στην Μαρία Λυκίδου.

-Υποσχόμενος ότι στην επόμενη θητεία του που θα έχει… 20-22 δικούς του δημοτικούς συμβούλους κι όχι 10, δεν θα μπορεί να κάνει κανείς του… «κεφαλιού» του χωρίς να τον… ρωτάει!!!  Και για όλα «φταίει» που δεν μπορεί να διοικήσει όπως θέλει, έχει «10» που τον «πιέζουν»,ενώ την επόμενη φορά θα έχει… 20-22 δημοτικούς συμβούλους με τον νέο εκλογικό Νόμο!!!

Τουτέστιν τώρα αναγκάζεται… «πιεζόμενος» να… «ενδίδει» σε πολλές περιπτώσεις!!!

(σ.σ. Τι άλλο θα «σκαρφιστεί» ο Τσέπελης ειλικρινά… Εδώ τώρα δεν ρωτάει κανέναν, φαντάζεστε δηλαδή αν ξανάβγαινε Δήμαρχος Ξάνθης τι… «όργια» και «παρανομίες» θα έκανε!!;).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου