ΑΛΗΤΕΙΑ Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη για τις φωτογραφίες χωρίς μάσκα: «Και ψεύτες και άθλιοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Πήραν φωτογραφία της 15/12/2021 και την εμφάνισαν ως .... μετά τα νέα μέτρα της 24/12/2021!
Ο Θάνος Πλεύρης έδωσε την απάντησή του για τις φωτογραφίες χωρίς μάσκα, παραθέτοντας μάλιστα και το εξώφυλλο του περιοδικού που φαίνεται η ημερομηνία.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στα σχόλια και στα ποσταρίσματα στα social media, για τη βόλτα που είχε κάνει με την οικογένειά του. Μόνο που στις φωτογραφίες, ούτε ο ίδιος, ούτε η σύζυγός του φορούσαν μάσκα. Ο Υπουργός Υγείας την είχε μάλιστα περασμένη στον καρπό του.

Ο Θάνος Πλεύρης λοιπόν έδωσε την απάντησή του για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, παραθέτοντας μάλιστα και το εξώφυλλο του περιοδικού, στο οποίο αποτυπώνεται η ημερομηνία που δημοσιεύτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Αυτή είναι η 15/12/21.

poster
  

«Αναφορικώς με το #fakenews φωτογραφίας της οικογένειας μου που διακινούν διάφοροι λογαριασμοί που ανήκουν σε όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης ως δήθεν χθεσινή βόλτα τους παραθέτω ότι η φωτογραφία είναι από το περιοδικό Hello στις 15.12.21. Και ψεύτες και άθλιοι» αναφέρει στην απάντησή του. 


Να σημειώσουμε, πως με βάση τα νέα μέτρα που είχε ο ίδιος ανακοινώσει, η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους έγινε και πάλι υποχρεωτική την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/21).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου