ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΤΗΣ! Με τις απειλές και φωνές του, προκάλεσε λιποθυμία και συγκοπή στον Νίκο Τσιμπιρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

*Με χειροπέδες συνελήφθη μέσα στο γραφείο του στη ΔΕΥΑΞ χθες το μεσημέρι με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο Νοσοκομείο Ξάνθης

-ΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

*Συγκοπή και λιποθυμία λέει η ιατρική γνωμάτευση του Νοσοκομείου ενώ  αγωγή καταθέτει η δικηγόρος του, τόσο κατά του Οικονομικού διευθυντή της ΔΕΥΑΞ όσο και κατά της διοίκησης και παντός υπευθύνου!!!

-ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!

 *Σε καρδιολόγο ο Νίκος Τσιμπιρής για νέες εξετάσεις, δεν τον άφηναν οι γιατροί και έφυγε με δική του υπογραφή από το Νοσοκομείο Ξάνθης για να μπορέσει να βάλει φαγητό στους υπέργηρους γονείς του,  που κοιτάζει αυτός στο σπίτι του!

Βόμβα! Αλλά συγχρόνως και έκπληξη, για τις ακραίες συμπεριφορές και πρακτικές των διευθυντών της ΔΕΥΑΞ Κάρτη και Λεπίδα που επί εποχής Σδρέβανου ο πρώτος που τους «έβαλε» στο στόχαστρο, ήταν ο... σημερινός Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης και με ανακοινώσεις και σχόλια του συγγενικού τύπου αλλά και την περίφημη «πολυθρόνα»...!

Και τώρα λειτουργούν ως "ταλιμπάν" στην επιχείρηση, είτε γιατί τον ¨φοβούνται¨, είτε γιατί υπάρχουν άλλου είδους ανταλλάγματα! Μόνο που τα γραπτά μένουν...!!! Και δείτε τις προεκλογικές εξαγγελίες τους αλλά και τι έλεγε για τον Κάρτη ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ για μια πολυθρόνα αξίας....719 ευρώ, ενώ ο ίδιος πάει για ρεκόρ απευθείας αναθέσεων στην εκλεκτή του εταιρεία με τις οφσόρ στην Κύπρο,  στην οποία αν δεν κάνω λάθος, στέλεχος είναι και ο γιος της Κατερίνας Μανά!!!

Αναλυτικότερα:

Χθες το μεσημέρι στις 2 η ώρα συνελήφθη λοιπόν από αστυνομικούς με την αυτόφωρη διαδικασία ο διευθυντής της Οικονομικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΞ  ΚΑΡΤΗΣ Παναγιώτης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του o Τσιμπιρής Νίκος υπάλληλος ΔΕΥΑΞ για τον εργασιακό εκφοβισμό και το συνεχές μπούλινγκ που δέχεται μετά την πρώτη δικαίωσή του στα  ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.

Αλλά και τον κίνδυνο της υγείας του, από την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον εν λόγω διευθυντή –με εντολές του Προέδρου ή μόνος του;- με αποτέλεσμα να πάθει συγκοπή και να λιποθυμήσει, μεταφερόμενος στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

(σ.σ. Εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου, ο εργαζόμενος με το συνεχές μπούλινγκ που δέχεται, να μην πάθει κάτι...! Τίποτα άλλο προς το παρόν)

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Για την ακρίβεια την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι ο Κάρτης Παναγιώτης (σ.σ. Με εντολές άνωθεν; Ξαναρωτάμε...) επιτέθηκε λεκτικά με απειλές στον υπάλληλο Τσιμπιρή Νίκο με σκεπτικό ότι .. «δήθεν» προκάλεσε ζημιά στην επιχείρηση 18.000 € και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε για άλλη μια φορά να τον τρομοκρατήσει με προκειμένου να τον αναγκάσει να «παραιτηθεί» από την θέση του και να επανέρθει η «εκλεκτή» του Προέδρου ως προϊσταμένη (ΔΕ), μολονότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος επί 13 συνεχή χρόνια και με πτυχίο του ΑΠΘ, ήταν από τους πλέον αρίστους και δεν προκάλεσε κανέναν συνάδελφό του.Και ξαφνικά μπήκε στο στόχαστρο απο τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη για λόπους που έχουμε ήδη εκθέσει ουκ ολίγες φορές...

Αυτός ο εκφοβισμός και το τρομερό μπούλινγκ που προκάλεσε στον υπάλληλο ο Κάρτης, είχε ως αποτέλεσμα να πάθει λιποθυμικό σοκ ο Νίκος Τσιμπιρής και να μεταφερθεί κατεπειγόντως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!!

Όπου  οι γιατροί διέγνωσαν συγκοπή-λιποθυμία, ενώ επί τόπου μετέβη και η δικηγόρος του Λίτσα Μιχαηλίδου η οποία αναζήτησε τον Πρόεδρο αλλά συνάντησε ... "κλειστές" θύρες, ενώ άφαντος ήταν και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Διοίκηση Γιώργος Καμπερόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της μηνιαίας  υψηλής αντιμισθίας των 1.710 ευρώ Χρήστος Μούρκας που όφειλε να είναι παρών κάθε μέρα στο γραφείο του ή να εποπτεύει στα συνεργεία!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΜΕ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ

Είναι το δεύτερο φοβερό μπούλινγκ σε βάρος υπαλλήλου στη ΔΕΥΑΞ με τη σημερινή διοίκηση, αφού το καλοκαίρι το ίδιο μπούλινγκ δέχτηκε και η πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ (επί Τσέπελη…) Μαρία Λυκίδου μετά τις σε βάρος της ύβρεις και φωνές που δέχτηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη όταν την κάλεσε στο γραφείο του για να την κάνει έντονες παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα επίσης να μεταφερθεί λιπόθυμη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και να παρέμβει ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, αποτρέποντας στην ίδια και τον σύζυγό της και μηχανικό του Δήμου κ.Αρβανίδη να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του με την διαδικασία επίσης του αυτοφώρου!!!

Σημειώνεται ότι όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης προκάλεσε λιποθυμικό σύνδρομο στην Μαρία Λυκίδου, γνώριζε  τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει!!!!  Αλλά αυτό δεν τον "πτόησε" σε τίποτα και αμέσως μετά...εξαφανίστηκε φοβούμενος πιθανή μήνυση σε βάρος του με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Η καθαρή θέση του «Μαχητή» που ήταν δυστυχώς απολύτως σίγουρος για τις δυσάρεστες εξελίξεις και τον κίνδυνο της ζωής ενός ακόμη εργαζόμενου,  λόγω του κλίματος που επικρατεί με τον σημερινό Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ.

Ο Οικονομικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΤΗΣ στα πλαίσια μιας γενικότερης Στρατηγικής των Διευθυντών και του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ  λειτούργησε και λειτουργεί με σκοπό την εξόντωση ψυχική και εργασιακή του έντιμου και καθαρού υπαλλήλου Τσιμπιρή Νίκου, νομίζοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό θα "ικανοποιήσει" τον νυν Πρόεδρο και πρώην… υβριστή του Ιπποκράτη Καμαρίδη και θα τον αναγκάσει να "καθυποταχθεί" στις "πιέσεις" της διοίκησης "παραιτούμενος" από τη θέση του προϊσταμένου αν και με πτυχίο του ΑΠΘ προς όφειλες της "εκλεκτής" τους, που είναι απόφοιτος Δ.Ε. Ενώς υπαλλήλου που ο νυν Δήμαρχος Τσέπελης πριν 13 χρόνια έκανε προϊστάμενο στη συγκεκριμένη θέση με βάση την εντιμότητα και εργατικότητά του και ομόφωνη απόφαση του τότε Δ.Σ.!!! Στο οποίο συμμετείχε και ο νυν αντιδήμαρχος Τόλης Ελευθεριάδης.

Μέχρι εδώ και μη παρέκει όμως.

Τώρα ο Παναγιώτης Κάρτης και οι μετ’ αυτού, θα υποστούν τις συνέπειες της δικαιοσύνης...!

Συνέπειες που θα υποστούν   και οι ηθικοί αυτουργοί του εργασιακού εκφοβισμού που δέχεται εδώ και μήνες ο Νίκος Τσιμπιρής και δεν λύγισε!!

Διότι δεν πάει πλέον άλλο. Εδώ τα πράγματα σοβάρεψαν.

Εάν η εργοδοσία (Ιπποκράτης Καμαρίδης) έχει πρόβλημα με κάποιον εργαζόμενο οφείλει να τηρήσει τα νόμιμα και δέοντα και όχι ακρότητες!!!

Οι μεσαιωνικές και εξευτελιστικές μέθοδοι πρέπει σε κάθε επίπεδο να ανακόπτονται με κάθε τρόπο. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη και επαναλαμβάνουμε και πάλι την καθαρή άποψή μας.

Η Μαρία Λυκίδου έπρεπε από την πρώτη στιγμή να αντιδράσει επίσης με τον ίδιο τρόπο, για το συνεχές μπούλινγκ που δέχονταν από τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη και τους "διευθυντές" του, με κίνδυνο να χάσει ακόμη και την ζωή της, διότι δυστυχώς η ανοχή ενθαρρύνει αυτά τα φαινόμενα.  Άλλωσε το μπούλινγκ του Ιπποκράτη Καμαρίδη το έχει υποστεί ουκ ολίγες φορές πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης, όπως και ο Φανουράκης φυσικά!! Και μέσα στο δημαρχείο μάλιστα...

Το μπούλινγκ σε βάρος των εργαζομένων και των υπαλλήλων όμως δεν θα περάσει!!!


Η ΔΕΥΑΞ δεν είναι "μαγαζί"  του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη. Και ούτε φυσικά των «διευθυντών» που με πρωτοφανείς εισηγήσεις, εξυπηρέτησαν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της ΔΕΥΑ Νέστου εξαπατώντας ακόμη και τα άλλα μέλη της Διοίκησης. (Σ.Σ. Το παρακάτω ντοκουμέντο με την υπογραφή του Λεπίδα, μιλάει μόνο του, αφού αποδείχτηκε απολύτως ΨΕΥΔΕΣ στη συνέχεια...)

Τελεία και παύλα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ FB Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΤΗ!!!

Υπενθυμίζουμε επί Προεδρίας Σδρέβανου, τι «έσερνε» την περίοδο εκείνη –ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης  στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, για τον οικονομικό διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Παναγιώτη Κάρτη!!! Κι όλα αυτά για μια πολυθρόνα...

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του νυν Προέδρου, για να δείτε και περί τίνος πρόκειται, αφού τώρα πλέον....ο Π. Κάρτης μαζί με τον Λεπίδα, έχουν αναχθεί σε «πρωτοπαλίκαρα» του Ιπποκράτη Καμαρίδη!!!

Κι όσο για τον εργαζόμενο Νίκο Τσιμπιρή που με την ΥΠΟΓΡΑΦΉ του βγήκε απο το Νοσοκομείο Ξάνθης, καθώς οι γιατροί δεν ήθελαν να τον αφήσουν, λόγω των υπέργηρων γονιών του, θα ευχηθώ να ξεπεράσει το πρόβλημά του και του εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου. 

Τίποτε άλλο προς το παρόν....Γιατί πρόκειται για λεπτά θέματα  υγείας και απλά θα του συνιστούσα ν' ακούει τις συμβουλές των γιατρών του Νοσοκομείου Ξάνθης και να μην "σκύψει" το κεφάλι, γιατί υπάρχουν και δικαστές αλλά πρωτίστως υπάρχει και  Θεός! 

(σ.σ. Για να δούμε στην με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Παρασκευής, η αντιπολίτευση τουλάχιστον αλλά και τα υπόλοιπα τι θέση θα πάρουν...)

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου