Απαράδεκτο! Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έκανε δωρεά στην Τροχαία Αλεξανδρούπολης ένα σούπερ Audi A8 αντί να το δώσει στον.... Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ, Δήμαρχο Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έκανε δωρεά στην Τροχαία της πόλης ένα φοβερό Audi A8 που βρέθηκε παρατημένο πριν από δύο χρόνια, αντί να το παραχωρήσει με δωρεά στον Δήμαρχο Τσέπελη, που λόγω της ιδιότητός του και ως Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ, αναγκάζεται να ...«ταλαιπωρείται» με ένα παλιό BMW X3 προκειμένου να πηγαίνει κάθε τόσο στην Καβάλα και στην Αλεξανδρούπολη ή στη Κομοτηνή ή στις επιχειρήσεις και στα μαγαζιά του του και να «χαλάει» συχνά επιβαρύνοντας με χιλιάδες ευρώ και τους δημότες πηγαίνοντάς το στο γκαράζ. 


Χώρια που δεν επιτρέπεται να συναντάει με την γενική γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά τους Υπουργούς στην Καβάλα ή στη Θεσσαλονίκη και να μετακινείται με ένα παλαιό αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evrosonline.gr, το πανάκριβο Audi A8 εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του για άγνωστο λόγο το 2019 σε δασική περιοχή μεταξύ της Αλεξανδρούπολης και της Αισύμης. Η τότε κινητοποίηση των Αρχών δεν έδειξε σημάδια εμπλοκής του σε κάποια εγκληματική ενέργεια και έτσι, ξεκίνησαν οι επαφές με την Αστυνομία της Βουλγαρίας προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Ωστόσο, κανείς δεν το αναζήτησε όλο αυτό το διάστημα και έτσι, το γερμανικό μοντέλο παρέμεινε παρκαρισμένο σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Audi A8 περιήλθε στην κατοχή του Δήμου, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει καθώς η νομοθεσία δεν επιτρέπει τη χρήση οχημάτων πάνω από 1.400 κυβικά εκατοστά για τις δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι, πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης ενέκρινε την παραχώρηση του αυτοκινήτου στη τμήμα Τροχαίας της Πόλης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχει να αντιμετωπίσει το Σώμα.

Πλέον το Audi A8 θα περιπολεί στο κομμάτι στο κομμάτι της Εγνατίας Οδού που βρίσκεται εντός της Περιφέρειας της Αλεξανδρούπολης διευκολύνοντας το έργο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με βάση τις πληροφορίες μας, τα γρήγορα και ακριβά εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος είναι πλέον αρκετά και έτσι, η ενέργεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου η ελληνική αστυνομία ή άλλες υπηρεσίες απομακρυσμένων περιοχών να ενισχυθούν με καλύτερα τροχοφόρα μέσα χωρίς την άμεση επιβάρυνση των κρατικών ταμείων.

Συμφωνούμε απόλυτα, είναι όμως απαράδεκτο να πληρώνουν οι δημότες της Ξάνθης χιλιάδες ευρώ για ένα παλαιού τύπου υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης που ο Τσέπελης μετέτρεψε σε....ΙΔΙΩΤΙΚΟ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ παρκάροντάς μάλιστα κάτω από το σπίτι του, αντί να οδηγεί ένα σούπερ AUDI A8!

Δείτε τα δυο αυτοκίνητα και συγκρίνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου