ΛΙΓΗ "τσίπα"! Τι καταμαρτυρούσαν οι «6» της "Αγάπης" στον Μπούτο μιλώντας για … φαύλο δρόμο!!! Σήμερα τον…ψήφισαν άπαντες ομόφωνα για Πρόεδρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 Τι λέγανε στην επιστολή τους στον Μπούτο οι σημερινοί της ΑΓΑΠΗΣ για τον....Τσέπελη και τον τρόπο με τον οποίο προήδρευε, καταφεύγοντας μέχρι και στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, αλλά τελικά του την..."χάρισαν" ακόμη κι όταν δικαιώθηκαν! !

*Θα καταλυθεί εις το διηνεκές κάθε ψήγμα δημοκρατικότηταςΘα περάσουμε και τυπικά σε καθεστώς παρατεταμένης μειοψηφικής “αριστοκρατείας”;

*Φαύλος δρόμος αυτός που επιλέχθηκε, όσο δε καθυστερεί η επαναγωγή εις σεαυτόν, το ολίσθημα καθίσταται ολοένα και εμφανέστερο.

Στην πορεία σας αυτή δε θα σας ακολουθήσουμε, όχι μόνο προσώρας, αλλά και από τούδε και στο εξής. Λυπούμαστε που δε μας δίδεται άλλη δυνατότητα. Η μοναξιά της μονοσήμαντης αντίληψής σας μας απαγορεύει οποιαδήποτε άλλη σκέψη συμβατή με τις αρχές μας.

Για να δείτε ότι πράγματι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά στο Δήμο Ξάνθης έχει οδηγηθεί σε πλήρη …. «φαυλότητα» -δική τους η έκφ4ραση-, σας υπενθυμίζουμε πως η δημοτική παράταξη του Παπαχρόνη «ΑΓΑΠΗ» με τι σκληρή φρασιολογία κατήγγειλε τον νυν Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο που σήμερα όμως (9/1/2021), ψήφισαν όλοι τους ομόφωνα (.σ.σ. Κάτι ήξερε ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος που εικονίζεται στη φωτογραφία και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ μην αντέχοντας τον συνεχή διασυρμό...), μετά τις γνωστές «εξαγορές» που ακολούθησαν!!!!

Αναλυτικότερα από τα ρεπορτάζ της εποχής εκείνης (Απρίλιος 2020) όχι δικού μας Μέσου:

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» επισημαίνει στον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπούτο την αντιδημοκρατική διαδικασία συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «εν κρυπτό», σημειώνοντας ότι η παράταξη τους δεν θα ακολουθήσει αυτόν τον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξάνθη 24/04/2020

  • Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης
  • Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης επιτρέψτε μας να απευθυνθούμε σε εσάς ως Πρόεδρο όλου του Σώματος, όπως ο θεσμικός σας ρόλος επιτάσσει.

Γνωρίζουμε ότι δεν είστε Πρόεδρος που εκπροσωπεί μόνο τη μειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων που πρόσκειται στο συνδυασμό του Δημάρχου και που εκ του Νόμου έχει το δικαίωμα να διοικεί.

Ως εκ τούτου, περιμένουμε από εσάς να εκφράσετε το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων ως προς τη διαφύλαξη του θεσμικού ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός ρόλου που έχει ήδη αποψιλωθεί ώστε να εξυπηρετεί ακόμη και τις μειοψηφικές Διοικήσεις.

Με λύπη μας βλέπουμε να καταβάλετε κάθε προσπάθεια ώστε να πνιγεί οποιαδήποτε απόπειρα συζήτησης σε θεσμικό επίπεδο. Χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία αρνείστε τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και των άλλων οργάνων, με τηλεδιάσκεψη, παρότι αυτή είναι πλέον μία εξαιρετικά διαδεδομένη πρακτική. Εμμένετε στη διεκπεραίωση “δια περιφοράς”, μίας διαδικασίας που δεν επιτρέπει ούτε ερωτήσεις, ούτε προτάσεις, ούτε βέβαια συζήτηση, πόσο μάλλον γόνιμη, και όλα αυτά δυνάμει “εν κρυπτώ”, αφού τίποτε δε διασφαλίζει τη φανερή ψηφοφορία.

Είναι αλήθεια ότι τα έκτακτα μέτρα επ’ αφορμή του κορωνοϊού σας δίνουν νομικό έρεισμα και γι’ αυτό ευθύνονται και όσοι νομοθέτησαν αδιαφορώντας για τις αρρυθμίες που μπορεί να προκύψουν εν μέσω αυτής της περιόδου, ιδίως αν εκ των πραγμάτων καταστεί μακρότερη του αναμενόμενου και χωρίς εμφανή ορίζοντα απεμπλοκής. Τι λοιπόν θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση; Θα καταλυθεί εις το διηνεκές κάθε ψήγμα δημοκρατικότηταςΘα περάσουμε και τυπικά σε καθεστώς παρατεταμένης μειοψηφικής “αριστοκρατείας”;

Φαύλος δρόμος αυτός που επιλέχθηκε, όσο δε καθυστερεί η επαναγωγή εις σεαυτόν, το ολίσθημα καθίσταται ολοένα και εμφανέστερο.

Στην πορεία σας αυτή δε θα σας ακολουθήσουμε, όχι μόνο προσώρας, αλλά και από τούδε και στο εξής. Λυπούμαστε που δε μας δίδεται άλλη δυνατότητα. Η μοναξιά της μονοσήμαντης αντίληψής σας μας απαγορεύει οποιαδήποτε άλλη σκέψη συμβατή με τις αρχές μας.

Δημοτική Παράταξη «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

  • Παπαχρόνης Ιωάννης
  • Παπαδόπουλος Βασίλειος 
  • (σ.σ. Σήμερα δεν ψήφισε γιατί έχει παραιτηθεί απο δημοτικός σύμβουλος)
  • Γεωργιάδης Δημοσθένης
  • Σπανίδης Μιχαήλ
  • Διαφωνίδης Χαράλαμπος
  • Τσακιρίδης Αφεντούλης
  • Ξάνθη 24/04/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου