38χρονός έχασε τη ζωή του στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου – Μικροχωρίου στη Δράμα – Ήταν ο αντιδήμαρχος Δράμας Χ. Κυριακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας του δήμου Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης, του Νικολάου, καθ’ύλην Αντιδήμαρχος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ο Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό της Δράμας, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου. Παράλληλα, ήταν μέλος ποντιακού σωματείου με έντονη δράση.

Το επίσημο δελτίο της αστυνομίας αναφέρει:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-1-2022, στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου – Μικροχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου