ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ! Αναβλήθηκε για τις 24 Μαίου η δίκη του «Μ» με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, γιατί απουσίαζαν οι μάρτυρες που πρότεινε ο ίδιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Ο δικηγόρος του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Γιάννης Μπάρκας ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ την αναβολή της χθεσινής δίκης, εμπαίζοντας το δικαστήριο, ισχυριζόμενος ότι έπαιρνε τους μάρτυρες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και δεν απαντούσαν στο...τηλέφωνό του για να έρθουν στη δίκη!!!

ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΗ ΜΙΛΙΕΤ!  Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ "ΜΕΤΡΆΝ" ΟΛΑ ΕΝΑ...ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑΝΝΗ!

*Ο δικηγόρος του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Γιάννης Μπάρκας ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε τηλέφωνο τόσο το βράδυ της Δευτέρας όσο και το πρωί της Τρίτης δυο μάρτυρες κατηγορίας από τη Γλαύκη, αλλά δεν του... απαντούσαν!

Για την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ανέβαλε χθες το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης την δίκη του «Μ» με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ ο οποίος όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Γιάννης Μπάρκας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ανδριανούπολης, συμπτωματικά ωστόσο απουσίαζαν και οι δυο... μάρτυρες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που πρότεινε ο ΠΕΛΑΤΗΣ και μηνυτής.

Δηλαδή ο πατέρας του αδικοχαμένου Στρατιώτης της Γλαύκης κύριος Κουτουνλού που είχε καταθέσει και στη δίκη μας με τον Ζεϊμπέκ αλλά και ο «Ψευτοιμάμης» της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου που θεωρείται μάλιστα και... «διάδοχός» του Μετέ, σε περίπτωση του θανάτου, διαδικασία η οποία ήδη κινείται από την Άγκυρα, λόγω επιδείνωσης της υγείας του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ. 

Κατά την καθαρή θέση του "Μαχητή", επρόκειτο για μια αθλια μεθόδευση αναβολής της δίκης που φυσικά δεν μπορούσε να γίνει αφού απουσίαζαν τόσο ο μηνυτής Αμέτ Μετέ, όσο και οι μάρτυρες κατηγορίες που ο ίδος πρότεινε!!!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Όπως είναι γνωστό –ήδη το θέμα έχει πάρει τεράστια έκταση και στα Πανελλήνια Μέσα- «ο Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ μετά τα θλιβερά γεγονότα της Γλαύκης τον Ιούνιο 2016 και για τα οποία τιμωρήθηκε μάλιστα και με τελεσίδικη φυλάκιση 4 μηνών για αντιποίηση αρχής,, κατέθεσε μήνυση εναντίον μας!!!

Και μάλιστα με την ιδιότητα του... «ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΟΥΦΤΗ» Ξάνθης κι όχι του φυσικού προσώπου!!! Εκμεταλλευόμενος δυστυχώς την ασχετοσύνη της Αντιεισαγγελέως που δεν πρόσεξε την συγκεκριμένη λεπτομέρεια!!!

 Δηλαδή ο μηνυτής Αμέτ Μετέ στην ουσία και με την μήνυσή του επανέλαβε το αδίκημα της ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΗΣ, αδίκημα για το οποίο... καταδικάστηκε με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ με ποινή φυλάκισης 4 μηνών!!!

Στην συγκεκριμένη μήνυσή του ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης ζήτησε την δίωξη του «Μαχητή» και του εκδότη του Πάνου Παπαδόπουλου για το αδίκημα της Συκοφαντικής Δυσφήμησης, τελεσθείσα άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και την δίωξη των 2. Χρύσα Ούτση, 3. Εμίν Σινίκογλου και 4. Νουρλη Φαρζλή (κάτοικος Γλαύκης) για ψευδή κατάθεση, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Μάρτυρες μάλιστα κατηγορίας πρότεινε τους: 1. Ερκάν Αζήζογλου του Μπαχρή και 2. του πατέρα του άτυχου στρατιώτη κ.Κουτουνλού!



Χθες Τρίτη 11/1/2022 λοιπόν την ώρα που ξεκίνησε η δίκη, η πολιτική αγωγή, δηλαδή ο εκπρόσωπος δικηγόρος του Αμέτ Μετέ Γιάννης Μπάρκας, ισχυρίστηκε ότι «τόσο το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2021 όσο και το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου, έπαιρνε τους δυο μάρτυρες κατηγορίας στο τηλέφωνο και δεν του... απαντούσαν!!!

-ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΣ στην ουσία την αναβολή της δίκης, διότι γνωρίζει και ο ίδιος ότι πρόκειται για ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!!! Το οποίο εκτός από ΨΕΥΔΕΣ, ενέχει και το στοιχείο δυστυχώς της Τουρκικής προπαγάνδας, αφού δεν υπάρχει στην Θράκη ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Μουφτής Ξάνθης, αλλά ένας μόνο ΝΟΜΙΜΟΣ Μουφτής που διορίστηκε σύμφωνα με το Ελληνικό σύνταγμα και τους Νόμους.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι υπεράσπισης Λίτσα Μιχαηλίδου (δικηγόρος του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου) και Στέλιος Γιαλάογλου (δικηγόρος υπεράσπισης της Χρύσας Ούτση»), «πρότειναν στο δικαστήριο να διαβαστούν οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και να γίνει η δίκη», γεγονός όπως που αντέτεινε ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Γιάννης Μπάρκας!!! Αφού οι δικοί του μάρτυρες ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ!

Τελικά η Εισαγγελέας της έδρας κ. Νικολέτα Καραντόλλα είπε ότι «δεν μπορεί να γίνει η δίκη, διότι και οι δυο ΑΠΟΝΤΕΣ είναι ΒΑΣΙΚΟΙ και ουσιώδεις ΜΑΡΤΥΡΕΣ και πρότεινε την αναβολή της για την Τρίτη 24 Μάϊου 2022 με την σύμφωνη απόφαση του 3μελούς!

ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ MILLET
-ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΥΨΗΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕ!

Σημειώνεται ότι την δίκη παραβρέθηκαν για να καλύψουν γνωστά «εγκάθετα» ΜΜΕ του Τουρκικού Προξενείου που ήταν εκεί από το πρωϊ με τον δικηγόρο του Μετέ Γιάννη Μπάρκα που δεν έφτανε το ότι ο ίδιος «προκάλεσε» την ΑΝΑΒΟΛΗ της χθεσινής δίκης- έκανε όμως και ΑΘΛΙΕΣ και θρασύτατες δηλώσεις που δεν δικαιολογούνται με το υψηλό παράβολο που τον πλήρωσε ο πελάτης του «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, γιατί σε όλα υπάρχει κι ένα όριο!

Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ του ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ

Διαβάστε τι δήλωσε λοιπόν ο δικηγόρος του «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» Ξάνθης Γιάννης Μπάρκας  που ... ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ την χθεσινή αναβολή της δίκης μας στην γνωστή ανθελληνική Τουρκόφωνη εφημερίδα !!!

 «Θα διαψευστούν οι βασικοί ισχυρισμοί και θα βγει η αλήθεια»

Ο δικηγόρος Γιάννης Μπάρκας έκανε ειδική δήλωση στην εφημερίδα Millet για την υπόθεση :

«Υπό το φως των στοιχείων που έχουμε, οι αβάσιμοι ισχυρισμοί για την κηδεία του νεαρού στρατιώτη θα διαψευστούν και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Πιστεύω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμη και μετά από 6 χρόνια».

Ο Μέτε και ο Αζίζογλου δικάστηκαν με αβάσιμες κατηγορίες».

-ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο δεν έχεις Γιάννη Μπάρκα!!! 

Και κινείσαι στο ΣΚΟΤΑΔΙ κι όχι στο φως!!!


Και η απάντηση του «Μ»:

«Το μοναδικό στοιχείο που έχεις Γιάννη Μπάρκα , είναι το ΥΨΗΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ και το χρήμα που πήρες και παίρνεις από τον Μετέ ως δικηγόρος του (σ.σ. Που το παίρνει με τη σειρά του, από το Τουρκικό Προξενείο...), διότι όλα τα στοιχεία σας «κατέρρευσαν» ως χάρτινες πύργος στη δίκη μου με τον Χουσείν Ζεϊμπεκ!!!!

Ε, όχι να μας ζητάς όμως και τα ρέστα από πάνω...! Καθότι ση ζωή δεν μετράν όλα, ένα...ΠΑΡΑΒΟΛΟ φίλε Γιάννη Μπάρκα!

«Μ»

(Σ.Σ. Εκτός αν ο Γιάννης Μπάρκας τα μπέρδεψε και «μπερδεύτηκε», νομίζοντας ότι ήταν... σε άλλη δίκη και σε άλλο δικαστήριο, αφού αναφέρθηκε και στην «τιμωρία» των Μετέ και Αζίζογλου σε δίκη που έγινε στη... Θεσσαλονίκη !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου