Υποψήφιος για Καλύτερος Αθλητής με Αναπηρία της χρονιάς ο Μιχαλετζάκης στα Gazzetta Awards 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στα πρότυπα των βραβείων «ThrakiSportS Αwards 2021», για την Ανάδειξη των καλύτερων Θρακιωτών του 2021, το αθλητικό σάιτ gazzetta.gr διοργανώνει τα Gazzetta Awards 2021 για την ανάδειξη των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και όχι μόνο.

Από την κατηγορία των υποψηφίων για Κορυφαίος Αθλητής της Χρονιάς με Αναπηρία μάλιστα, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Εβρίτης κολυμβητής Δημοσθένης Μιχαλετζάκης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα της κατηγορίας S8 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ο Μιχαλετζάκης φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από τα ThrakiSportS Awards 2021, στα οποία είναι υποψήφιος στην κατηγορία «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ 2021».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση των βραβείων στο gazzetta.gr υπάρχει τρανταχτό λάθος για τον Μιχαλετζάκη, καθώς αναφέρεται για το μετάλλιο στο Τόκυο πως «Πρόκειται για το πρώτο του μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο Εβρίτης έχει αναδειχθεί χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στα 100 μέτρα πεταλούδα της κατηγορίας S9 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου