Άρχισαν τα όργανα: Αντιδρά η Εστίαση στην επιβολή νέων μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Βουτιά στα χρέη ετοιμάζονται να κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες της Εστίασης ανά την Ελλάδα μετά τη διαφαινόμενη επιβολή των μέτρων ανάσχεσης του κορωνοϊού από τα ξημερώματα της Πέμπτης και όχι από τα ξημερώματα της Δευτέρας 03/01, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Μείζον ζήτημα για τους επαγγελματίες του κλάδου αποτελεί το γεγονός ότι έγινε προετοιμασία για την Πρωτοχρονιά, που σημαίνει ότι δαπανήθηκαν χρήματα, που όμως δεν θα αποσβεσθούν, αφού τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ή έστω «μερικώς» ανοικτά.

Ο Πρόεδρος των επαγγελματιών Εστίασης στον Έβρο Νίκος Γεωργιάδης, περιγράφει την κατάσταση ως εξής: «Κάναμε αγορές για τις επόμενες μέρες , κλείσαμε live , δώσαμε προκαταβολές , βγάλαμε προγράμματα , αγοράσαμε λουλούδια , πληρώσαμε προμηθευτές …. Και σου λένε από Πέμπτη ξέχασε τα όλα !!!

ΥΓ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

Προστατέψτε μας …. Δεν θα αντέξουμε οι περισσότεροι μέχρι τον Φεβρουάριο !»

Φρενήρης ο ρυθμός μετάδοσης της μετάλλαξης Ο 

Από την άλλη πλευρά όμως, με 22.000 καταγεγραμμένα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα μόλις 24ωρο έχει σημάνει συναγερμός στο κυβερνητικό και το επιστημονικό επιτελείο της χώρας και όλα δείχνουν ότι τα μέτρα ανάσχεσης θα εφαρμοστούν νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη, ώστε να μπει ένα φρένο στην αύξηση των κρουσμάτων. Εν τούτοις, η μετάλλαξη Ο εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς και έχει θέσει σε συναγερμό σχεδόν όλο τον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου