ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  

Την ίδια ώρα ένα άλλο πελώριο θέμα φαίνεται πως ανοίγει στη ΔΕΥΑΞ κι έχει να κάνει με τις εγγυήσεις των πελατών της εταιρείας, ένα θέμα που είχε αντιμετωπίσει και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης επί θητείας Χρήστου Κωνσταντινίδη!

Όπως είναι γνωστό, οικονομικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ είναι ο Παναγιώτης Κάρτης, ο οποίος ενώ ο νυν Πρόεδρος της εταιρείας Ιπποκράτης Καμαρίδης επί Σδρέβανου είχε κυριολεκτικά στη «μπούκα», τώρα είναι αυτός που «υπογράφει» ότι του ζητάει ο Πρόεδρος, με αποτέλεσμα να κάνει διάτρητες αναφορές σε υπάλληλο της εταιρείας, προκειμένου να τον «αναγκάσει» να «υποκύψει» και να παραιτηθεί ώστε να πάει στη θέση του η υφισταμένη του Βάσω Τσεσμετζή προκειμένου να…αυξηθεί η σύνταξή της!!!

Ο Παναγιώτης Κάρτης που μαζί με τον Λεπίδα αποτελούν το «δίδυμο» λοιπόν  της ΔΕΥΑΞ ναι μεν κάνουν ότι τους «λέει» ο Πρόεδρος, υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά!!

Είναι αυτοί που βάζουν τις… υπογραφές!!!

Ποιο είναι λοιπόν το απίστευτο της υπόθεσης; Ότι αυτός που θα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το θέμα των εγγυήσεων, είναι ο Οικονομικός διευθυντής Παναγιώτης Κάρτης.

-Το…γνωρίζει όμως; Γνωρίζει για παράδειγμα το ποσόν των εγγυήσεων που βρέθηκαν; Ή μήπως το γνωρίζει η κυρία… Βάσω Τσεσμετζή στην ολιγόμηνη θητεία της;

Κι ένα επί πλέον ερώτημα…!

Αλήθεια κύριε Κάρτη ως οικονομικός διευθυντής. Τα οικονομικά συμφέροντα της ΔΕΥΑΞ ποιος τα υπεράσπιζε; Αυτό που πρότεινε την τιμή του κυβικού στη ΔΕΥΑ Νέστου στα 0,008 ευρώ ή αυτός που είπε… ναι σε όλα, δηλαδή συμφώνησε… εξωδικαστικά στη τιμή των 0.08 ευρώ!!! Απλά μαθηματικά είναι, κάνε κύριε Κάρτη έναν πολλαπλασιασμό επί 4.5 εκατ. κυβικά που παίρνει από τη ΔΕΥΑ Νέστου η ΔΕΥΑΞ και θα έχεις μια απάντηση!!! Περιμένω με αγωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου