Στην Ξάνθη το Επιστημονικό Συνέδριο των Γ.Γ. της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χάρις στην… Σοφία Ψωμά!!!! Πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσουν πάλι οι δημότες;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ποιος στη χάρη μας, αφού όπως διαβάζω στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης,

«Την πρώτη συνάντηση, με την οποία επικύρωσαν και τυπικά την από κοινού προσπάθεια, για τη διοργάνωση του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» (Πράσινη Οικονομία με Ψηφιακές Λειτουργίες & Δια Βίου Μάθηση), πραγματοποίησαν στην Ξάνθη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Δρ Μιχάλης Χρηστάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Νικλήτσας της Εταιρίας International Forum Training & Consulting, με τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και τη Γενική Γραμματέα Σοφία Ψωμά, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση για λογαριασμό του Δήμου μας.

Επίσης και πάντα με το ίδιο δελτίο τύπου,

«Το 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο πανελλήνιας εμβέλειας, θα προσελκύσει περισσότερους από 600 συνέδρους στην περιοχή μας και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Ιουλίου 2022. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί για πρώτη φορά μια προσυνεδριακή εκδήλωση, την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022»

-Αφελές ερώτημα!! Πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσουν οι δημότες της Ξάνθης Δήμαρχε Τσέπελη!!!

Και αφού η Σοφία τα κατάφερε να κάνει στη Ξάνθη το συνέδριο των γραμματέων, δεν κάνει και των…λογιστών; Να το ολοκληρώσει το…συνεδριακό όραμά της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου