ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΜΠΑΜΠΗ! Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Ν.Δ. αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μπάτσους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Που είσαι Αείμνηστε Νίκο Γεωργιάδη! Αυτό θυμήθηκα όταν πήρα χθες στα χέρια μου την καταγγελία της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, οι οποίοι κατήγγειλαν τον δημοσιογράφο και  βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπη Παπαδημητρίου –το τι συναισθήματα μου δημιουργεί ο συγκεκριμένος κύριος που τον «μάζεψε» στο... ανανεωμένο κόμμα του δεν λέγεται- γιατί τους χαρακτήρισε... «μπάτσους»!

Κατά όπως λένε και οι «αναρχικοί»... «μπ...» πουλάν την ηρωϊνη; Διότι όπως αποδεικνύεται πλέον και... ανώτατοι δικαστικοί «πουλάνε» ή είναι μπλεγμένοι με την... κοκαϊνη και μάλιστα το 2019 αναβαθμίστηκαν και σε... αντιπροέδρου του ΣτΕ!!!

(σ.σ. Αλήθεια, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών και ύποπτες «δοσοληψίες» με νεαρούς μετανάστες και παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ευστρατίου, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, απλά θα ήθελα να ρωτήσω, το όνομά του εμπλέκεται με την υπόθεση του Χασάν Ογλού Φερτούν από τη Ξάνθη;;; Εντελώς τυχαίο και αυθόρμητο το ερώτημά μου...)

Γιατί θυμήθηκα λοιπόν τον Αείμνηστο γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και εκδότη του «ΑΓΩΝΑ» Νίκο Γεωργιάδη με τη λέξη «μπάτσος»!

Διότι κάποια στιγμή και μόνο που την είχε γράψει στον «Αγώνα», είχε πάει κατηγορούμενος για «Περιύβριση αρχής», που τότε διώκονταν αυτεπάγγελτα!

ΤΩΡΑ λοιπόν βγαίνει στα κανάλια και την εξακοντίζει ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας! Και δεν συγκινείται για τον....βουλευτή κ.Μπάμπη!!! Που μπορεί να βρίζει όποιον θέλει...! Λες και έχει ασυλία! Ή δεν φοβάται τα κλομπ προφανώς των αστυνομικών!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη, 05 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΟΣ

1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

2) Μ.Μ.Ε.

3) ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς μεγάλη μας απογοήτευση ακούσαμε από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος σε ενημερωτική εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας καναλιού να αποκαλεί τους αστυνομικούς “μπάτσους”. Μας θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός γιατί από την μεταπολίτευση και έπειτα το σώμα μας θρηνεί 138 νεκρούς συναδέλφους εν ώρα υπηρεσίας, “μπάτσους” που θυσίασαν την ζωή τους στον αδυσώπητο αγώνα κατά του εγκλήματος, επιτελώντας σωστά το καθήκον τους απέναντι στη κοινωνία.

Καθημερινά 55.000 αστυνομικοί, κύριε Παπαδημητρίου, υπηρετούν τον πολίτη, προσπαθώντας να αποτινάξουν από πάνω τους τέτοιους χαρακτηρισμούς που δεν θα έπρεπε να ακούγονται από τα χείλη κανενός με οποιαδήποτε έννοια κι αν λέγονται, πόσω μάλλον από τα χείλη ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Για τους λόγους αυτούς και για τον σημαντικότερο ότι τα παιδιά μας έχουν μαμάδες και μπαμπάδες εργαζόμενους αστυνομικούς και όχι “μπάτσους”, ζητούμε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου να καταδικάσει τέτοιες εκφράσεις και ενέργειες, που θίγουν και προσβάλουν τον Έλληνα αστυνομικό.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΟΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου