Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Παπανδρέου θα διεκδικήσουν την ηγεσία την επόμενη Κυριακή – Δείτε τι ψήφισε ο Έβρος

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με καθαρή επικράτηση σχεδόν 10 ποσοστιαίων μονάδων μπαίνει στον δεύτερο γύρο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου καθώς στο 90,26%% της ενσωμάτωσης και καταμετρημένες 241.859 ψήφους, εμφανίζεται πρώτος με 37,06%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27,78%, τρίτος ο Λοβέρδος με 25,95%, ακολουθούν Χρηστίδης με 3,25%, Καστανίδης με 2,99% και Γερουλάνος με 2,97%.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ήταν αυξημένη κατά τουλάχιστον 35% σε σύγκριση με την αντίστοιχη εκλογική διαδικασία του 2017 και όπως είναι φυσικό 270.000 μέλη και φίλοι του κινήματος είναι μια ισχυρότατη βάση εκκίνησης για τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για το πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Η ενότητα είναι η βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

Κυβερνητικές πηγές απέφυγαν να μπουν όλο αυτό το διάστημα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον για την όλη διαδικασία, δίχως όμως, να εκφράζεται προτίμηση υπέρ κάποιου εκ των υποψηφίων για την ηγεσία της προεδρίας στο ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου